Dag 4: Stage H en I + Update

Punt 49 van de GPS track is vannacht niet heel veel vooruit gegaan. Maar, stage G is afgerond en H is begonnen dus nog altijd in beweging.
Na de mountainbike tocht zal het team in de loop van de dag verder gaan met een volgende trekking. Stage I telt 34 km door nationaal park Mercantour. Delen van de route gaan boven 2600m en aan het eind is het volgens de beschrijving ruig terrein.

De live website en het leaderboard zijn op dit moment verre van up-to-date. Duidelijk is dat veel teams gister een ‘out ranking’ hebben gekregen en/of de maximum tijdslimiet niet hebben gehaald en per bus verplaatst zijn. Wordt zeker vervolgt.

UPDATE:
De mountainbike etappe is afgerond en het team is begonnen aan de trekking. So far, so good!
Vandaag zijn het leaderboard en de GPS-tracks bijgewerkt (BART Superano is nu oranje). Team Seagate gaat stevig aan de leiding en daarachter 4 teams die dicht bij elkaar zitten. 15 Teams hebben gister een tijdslimiet niet gehaald en zijn met een bus(!) vervoerd naar AT6, waar de eerste verplichte stop van 4uur was. Deze teams staan nu in volgorde van limiet onderaan de ranglijst. Dit geldt ook voor de Belgische en Nederlandse collega’s van Dutch BioniX en Belgium Dream Team. Jammer!

Regels zijn regels en we praten er maar beter niet meer over, maar iets zegt mij dat voor deze teams het wedstrijdgevoel zo toch ook wel een beetje voorbij is. De racetijden zijn in elk geval niet meer te vergelijken. Hoe dan ook, het blijft een geweldige prestatie van alle teams!
Ongeveer op de helft van de wedstrijd zijn nog 36 teams bezig aan een ‘full race’ (64 gestart).

This entry was posted in WK AR Frankrijk 2012. Bookmark the permalink.

One Response to Dag 4: Stage H en I + Update

  1. Karin Djermor says:

    Hey Kanjers…Dit is voor mij de 1e keer dat ik jullie volg en voor ik ook maar begreep dat jullie “uit de wedstrijd” zijn gehaald heb ik dat filmpje zitten kijken van de 1e dag….Tering (sorry voor mijn taalgebruik) das nie normaal joh!!! Spectaculair om te zien en ja Martine nu ik begrijp dat dit echt schitterend is om aan deel te kunnen/mogen nemen. Laat ze allemaal de piep krijgen met hun regeltjes…jullie klaren het weer met zijn 4en !!! En dat is mijn collega !!! Ik ben echt supertrots op jullie…groetjes… Karin Djermor.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.