Dag 5: Stage J en K?

Team 49 bevindt zich ongeveer op 3/4 van trekking I. Inmiddels is Tanja ter plaatse en hopelijk kan zij hen straks op AT9 voorzien van een warm welkom. Dan volgt later vandaag ook verslag van de ervaringen van het team.

Na deze trekking volgt stage J. Volgens de raceinformatie is dat een mooie, maar lastige mountainbike sessie over 32km. De teams zullen regelmatig de fietsen moeten dragen en navigeren is hier moeilijk. Uit het nieuws van gister blijkt dat deze tocht lang niet door alle teams erg gewaardeerd wordt.  
Daarna volgt de tweede verplichte 4 uur rust bij AT 10. Daar kunnen ze mogelijk ook alle berichtjes van de supporters lezen, dus plaats nog een reactie op de site. Ze kunnen het gebruiken en zullen het zeker waarderen!

Hopelijk kan het team na die stop de race gewoon vervolgen. Het is niet duidelijk waar en welke tijdslimieten er nog zullen komen en of ze die halen. In principe volgt stage K, 11km trekking en canyoning langs een technisch parcours. Met als afsluiting een mooi stuk door de rivierbedding van de Var en vallei van Daluis.

This entry was posted in WK AR Frankrijk 2012. Bookmark the permalink.

One Response to Dag 5: Stage J en K?

  1. tantanna says:

    ondanks alles toch dikke proficiat , doe maar voort.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.