Schrijvende lopers lezen voor in Deventer

Ik heb er al eerder over geschreven maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor een hele mooie middag. Schrijvende lopers lezen voor in Deventer.
Via uitgeverij Meulenhoff krijg ik nog wat boeken van Task Force Uruzgan om daar te verkopen. Dus als je hem nog niet hebt en je wilt hem kopen laat het mij even weten. (hoeft niet perse in Deventer). De derde editie is bijna uitverkocht en volgt er wederom een nieuwe druk. Prijs; 17.95 E.

Op zondagmiddag 28 februari 2010 zal de vierde Voorleesmiddag wordengehouden in de Latijnse School aan het Grote Kerkhof te Deventer.

De Voorleesmiddag duurt van 13.30 tot 17.00 uur. Reserveren isverplicht, aangezien de Galeriezaal plaats biedt aan maximaal 60toehoorders. Vanaf 7 januari zijn kaarten à € 7,50 te bestellen via de webwinkel van Uitgeverij Hardlopende Zaken.

Organisatoren Eric & Erik treden wederom op als gastheren. We hebben al veel voorpret beleefd aan het selecteren en uitnodigen van de schrijvende lopers diezullen voorlezen uit eigen werk: vier newbees, vier oudgedienden.
Martine Hofstedegaf al eens eerder acte de présence. Zij is met drie schrijfselsvertegenwoordigd in het recent verschenen boek met verhalen vanuitgezonden militairen (Task Force Uruzgan), maar schrijft ook metpassie over haar meerdaagse bergtochten en over de CCC. Léonie van den Haak,een klein blond meisje met een groot hart en ultra ambities, maakt haarvoorleesdebuut.  Beide dames verklapten reeds op hun weblogs dat zij ernaar uitzien om in februari naar Deventer te komen. Ook nieuw zijnErwin van Diemen, bekend van zijn hilarische columns op de website Losse Veter, en Theo Danes die samen met zijn oom Yvo de Wijs prachtige Atletische verzenschreef. Het laatste nieuwe gezicht is van Job van Schaik die vanwegeblessureleed de hardloopschoenen moest vervangen door de fiets. Hijschreef onlangs een boek met de geschiedenis van Hardloper Huizenga,de Groningse atleet, die in 1915 het wereldrecord op de marathonverbeterde en in 1916 een wereldrecordtijd liep op de 1500 meter.
beleefd aan het selecteren en uitnodigen van de schrijvende lopers diezullen voorlezen uit eigen werk: vier newbees, vier oudgedienden.

De menukaart vermeldt tot slot naast Martine nog drie oude bekenden: Mark de Boer, Ed van Beek en Marc Papanikitas.

Dat wordt weer smullen op 28 februari!

6 thoughts on “Schrijvende lopers lezen voor in Deventer

  1. Uw mailformulier werkt niet. Zoudt u mij even willen mailen, opdat ik uw mailadres heb, zodat ik mijn vraag aan u kan mailen? Het heeft te maken met de voorleesmiddag. Dank u.

  2. Ha Martine,

    Heb je nog 2 kaartjes over? Ik hoop morgen toestemming te krijgen dat ik zondag erbij kan zijn… Moet eigenlijk op een beurs staan maar hoop toch naar Deventer te kunnen afreizen…

    Kan je er 2 tot morgenavond voor me reserveren?

    Groet,

    Bram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.