Keep on running

Ik heb vaak associaties met muziek. Sommige nummers kan ik niet horen zonder terug te gaan naar een bepaalde situatie of plek. De Transalpine heeft ook een aantal nummers in mijn herinnering achter gelaten die mij altijd terug zullen brengen naar de Alpen.
Er werden de hele week een aantal nummers gedraaid. Zo startten we iedere dag met ACDC- Highway to Hell. Tijdens de filmpjes en foto van de dag waren er ook een aantal nummers die altijd terug kwamen. U2 met Beautiful Day en Elevation, Anastacia met Paid my Dues , i Will surviwe van Gloria Gaynor , Robbie Williams met let me entertain you, We will rock you van Queen en nog een paar nummers waarvan ik niet weet wie het waren. Verder was er iedere dag voor de dagwinnaars het nummer Stand up (for the champions) van Right Said Fred. Datzelfde nummer werd gedraaid toen we met alle finishers na 8 dagen op het podium stonden. En dan is er natuurlijk nog het Gore-Tex Transalpine Run Song- Keep on Running van Birkmeyer en Edelman, speciaal voor de Tar geschreven. Helaas niet te vinden.
Maar stel je nu voor, je moet bv in Dublin een presentatie geven over de TAR van een half uur aan ongeveer 3 tot 4000 mensen. Je komt het podium op lopen en moet een passend nummer hebben die alles met hardlopen en de Tar te maken heeft.
Wat gaat het worden?

3 thoughts on “Keep on running

 1. Rocky’s Theme … is meer wat voor een boxer maar klinkt wel onwijs goed
  maar wat een geweldige opening is is dit:

  start je presentaties met een paar geweldige foto’s van de TAR terwijl het publiek luistert
  naar Also sprach Zarathustra van Strauss… en als het intro is afgelopen kom jij op… publiek gaat uit zijn dak… en de presentatie is een succes!

  Je hebt de nummers vast wel mail mij anders even
  succes!!

 2. Tjee, moeilijk, er zijn tenslotte aardig wat nummers die opzwepend zijn enzo. Misschien iets instrumentaals dan? Oxygen van Jean Michel Jarre bijvoorbeeld. Ik krijg daar nog wel eens een oppepper van tijdens het lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.