Bureau Sport

Gisteren zaten Frank Evenblij en Erik Dijkstra aan tafel bij de DWDD om een nieuw programma te presenteren. Bureau Sport. Het lijkt een heel leuk programma te worden over uiteraard sport. De voorstukjes die ik zag waren al heel bijzonder. Dat gaat genieten worden. Vanaf 29 mei te zien als DWDD op vakantie gaat.
Hier zie je welke onderwerpen er onder de loep gehouden zullen worden.

2012 wordt een spectaculair sportjaar! Zo kunnen we dit jaar genieten van de Olympische Spelen, het Europees Kampioenschap voetbal en de Tour de France. En reken maar dat TV, radio, krant en internet er weer bovenop zullen zitten. Er wordt veel gezegd en geschreven over deze evenementen, de atleten en hun gewoontes. Soms worden er stellige beweringen gedaan of clichés uit de kast getrokken. Maar kloppen die beweringen altijd?
Frank Evenblij en Erik Dijkstra (onder andere bekend als De Jakhalzen uit De Wereld Draait Door) runnen het Bureau Sport. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés. Frank en Erik gaan tot op de bodem en zullen er niet voor terugdeinzen om hoogstpersoonlijk aan allerlei sportieve experimenten te worden blootgesteld. Alles voor de waarheid, nietwaar?
Bureau Sport is niet alleen een dagelijks TV-programma, te zien van 29 mei tot en met 7 juni, maar het Bureau runt ook een goedgevulde website, waarop niet alleen alle cases uit het TV-programma zijn terug te vinden, maar waar ook aanvullende cases te zien zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.