Nike Flyknit Experience open op Westergasterrein

Wie op facebook zit heeft de foto’s van de Nike Flyknit al meerdere keren voorbij zien komen. De nieuwe hardloopschoen van Nike. image003
Vanaf vandaag is de Nike Flyknit Experience geopend op het Westergasterrein in Amsterdam. De Experience is ontworpen om iedereen kennis te laten maken en te inspireren met Nike’s nieuwste innovatie; de Nike Flyknit Lunar1+. In de Experience kan iedereen de nieuwe Flyknit Lunar1+ zien en testen. Daarnaast wordt er onder andere een speciaal stoomproces gedemonstreerd waarmee de schoen compleet aan de voet van de drager aangepast kan worden. De Experience is van zaterdag tot woensdag geopend en er zullen verschillende events plaats vinden.
image005Alle informatie over de Nike Flyknit Experience is te vinden op www.facebook.com/NikeRunningNederland. Consumenten kunnen zich inschrijven voor de schoenentest en het stoomproces via runningnl@nike.com.
Openingstijden van de Nike Flyknit Experience:
Zondag: 09:00u – 19:00u
Dinsdag: 12:00u – 17:00u
Woensdag: 12:00u – 17:30u
Op woensdag 13 februari vindt afsluitend ‘The Perfect Run’ plaats om 18.30 uur.
580568_550145578330401_91182762_n

De Nike Flyknit Lunar1+ is verkrijgbaar oa Run2day Rotterdam maar natuurlijk ook in de Nike Store en op Nikestore.com voor een consumentenadviesprijs van € 170,-.
Voor info over de schoen, even door klikken.

De Nike Flyknit Lunar1+ is de nieuwste Nike hardloopschoen in de Nike Flyknit collectie. De Nike Flyknit Lunar1+ voorziet in ondersteuning, flexibiliteit en ademend vermogen en is zo zeer geschikt voor de dagelijkse loper. Door gebruik van Nike Flyknit en Nike Flywire past de schoen zich aan de voet aan wanneer deze in beweging is en heeft daarom een perfecte pasvorm. De nagenoeg naadloze bovenkant met Nike Flyknit-technologie is gecombineerd met een luxe, meebewegende Lunarlon zool voor de perfecte schoen. Strategisch geplaatste rubberen stukken op de zool zorgen voor optimale impactbescherming op belangrijke plaatsen op de hiel en voorvoet. Hierdoor is de Nike Flyknit Lunar1+ een neutrale schoen die veel lopers zal bevallen die op zoek zijn naar een snelle, verende en dempende schoen. Door een minimaal gebruik in materialen is de schoen met een gewicht van 252 gram voor een mannenschoen (maat 10) en 181 gram voor een vrouwenschoen (maat 8) enorm licht. Ook wordt de hoeveelheid afval het productie proces met ongeveer 80 procent verminderd ten op zicht van een reguliere Nike hardloopschoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.