Etappe 5 BMUT 2010, de Finish

Vandaag was de finale van de BMUT2010. Even een kort stukje, de rest volgt echt nog ergens komende week.

Na wederom een nacht in een gasthuis, dit keer van RR, was het weer vroeg dag vandaag.
Etappe 5, de laatste loodjes. Nog maar 50 km te gaan naar Hilversum, de finish.
Wat kon ons nog weerhouden??
Niets dus.
Maar toen gisteravond mijn scheenbeen/voorvoet al wat dikker was en ik vo naar de auto liep was ik toch wel ongerust. Een dikke pijnlijke plek die pijnlijk was.
Maar na een massage van de rest van de benen voelde dat deel erg soepel. Ik zou het wel zien.
Gewoon starten en dan zie ik wel hoe het voelt. Dat gebeurde en de km`s gingen vrij vlot voorbij met de harde wind in de rug.
De scheenbeen voelde ik licht maar het werd niet erger. Zolang het zo zou blijven zou ik blijven lopen, simpel. Via de polder en groene mooie delen ging de tocht naar Hilversum.
Onderweg stapten mensen in en uit. Veel enthousiaste supporters in de auto die ons onderweg al aanmoedigden.
De laatste 8 km voelde ik de scheenbeen meer maar dan is het echt geen optie meer om te stoppen. Met een mooie groep lopers renden we de atletiekbaan op in Hilversum.
Het dreamteam voorop, vol emoties. Onder een luid applaus finishten we en waren de emoties daar. De tranen van ons allemaal, gewoon omdat het zo mooi is geweest. Omdat we zoveel geld opgehaald hebben. Omdat zoveel mensen met ons meeleefden. Om de kameraadschap van het hele team….om alles….
Na de douche hebben we ons even teruggetrokken om de grote telsom te doen.
En het ongelooflijke gebeurde, we gingen over de 10.000 euro. Ergens begonnen we met een paar duizend euro als doel. De afgelopen weken kwam de 10.000 in beeld. Maar daar moest nog wel aardig wat voor gedaan worden. De rokjes actie begon en er kwam 750 euro bij.
Maar onderweg werd er geld opgehaald, nog meer mensen doneerden. Zo kwamen we op een eindbedrag die ik in mijn stoutste dromen niet had kunnen dromen.
Het werd 11.000 Euro. Ongelooflijk, ongelooflijk!!
Ik kan er nog veel over schrijven maar dat komt van de week nog wel.
Het is nu tijd om even bij te komen. Om bij te slapen en om 2 weken niets te doen qua hardlopen!
Maar niet voordat ik iedereen heb bedankt. Het dreamteam en de crew die voor altijd in mijn hart gesloten zijn. Onze sponsors, want zonder hun hadden we dit echt niet kunnen doen!
Daar springen Nike en Herbalife uit, maar ook de kleinere sponsors hebben mooie dingen gedaan.
Maar ook jullie, de lopers en de donateurs. Wat hebben we met z`n allen een waanzinning bedrag opgehaald!
11.000 euro, daar kunnen 18 kinderen een jaar lang van naar school.
Wat een week, wat een event…….
Iets om nooit meer te vergeten!

42 thoughts on “Etappe 5 BMUT 2010, de Finish

 1. Het was een geweldige ervaring.Klasse wat jullie gepresteerd hebben.En bedankt voor de positieve boost die ik over gehouden heb na het lopen met jullie!!

 2. Ik kan alleen maar zeggen dat ik trots ben een piepklein gedeelte mee gemaakt te hebben! Wat een geweldige prestatie hebben jullie geleverd! Echt super super fantastisch!! Ik heb respect voor jullie!

 3. Ben blij om 1dag met zulke kanjers gelopen te hebben..
  En de crew eromheen was ook top….

  TOPPERS>>>RESPECT…..

 4. Dieppe dieppe respect heb ik voor jullie kanjers helden, helaas kon in zelf niet komen maar ik heb vandaag op hetzelfde tijdstip als jullie ook een 50 km gelopen, symbolisch gezien, Ik ben blij dat ik wel heb gedoneerd en geholpen hebt om die waanzigge mooie bedrag te halen voor die arme kindertjes daar in Zuid Afrika,,

 5. “Sport heeft de kracht om de wereld te veranderen.
  Sport heeft de kracht om te inspireren.
  Sport geeft hoop waar alleen plaats was voor wanhoop”.

  Van: Nelson Mandela

 6. Geweldige prestatie van jullie om het uit te lopen en zoveel geld op te halen. Ik vond het erg leuk om vrijdag 30 km met jullie mee te kunnen lopen.

 7. gefeliciteerd allemaal met jullie top prestatie kwa lopen maar ook de donatie die jullie binnen hebben gehaald geweldig!!!!!!!!!!!!
  gr Rianne

 8. Super gedaan van iedereen, mooi bedrag opgehaald. Door jullie inzet en passie was het ook geen moeite om ff iets te doneren, het werd dubbel en dwars beloond zullen we maar zeggen!!!

 9. Jemig, de tranen branden alweer. Wat zijn jullie toch een stel waanzinnige mooie mensen met een giga doorzettingsvermogen, kracht en liefde. 250 km! Er zijn geen woorden voor om uit te spreken wat ik voor jullie voel, GEWELDIG!!!
  Dikke kus.

 10. Fantastisch om daar een klein van uit te hebben kunnen/mogen maken, en met zo’n stel bikkels en fantastische mensen mee te hebben gelopen.
  Jullie hebben echt iets geweldigs neergezet waar de kids winnaar van zijn geworden.
  Rust lekker uit, dan zien we elkaar over 2 weken weer.

 11. Martine, we hebben elkaar even kort gesproken tijdens jullie uitleg over de Be More Ultra Tour bij Nike.
  De loop moest toen nog beginnen en ik moet je zeggen dat ik behoorlijk onder de indruk was.
  Passie combineren met het lopen voor een goed doel daar moet je respect voor hebben.

  De week voor jullie Ultra Tour ben ik gevraagd de dag van de Finish commentaar te geven en daar zag ik toch wel tegenop.

  Maar wat een ontzettend mooie ervaring was het, de finish, de mensen die er speciaal voor jullie waren en de gezellige sfeer en als slagroom op de taart het geweldige bedrag wat jullie bij elkaar hebben gelopen.
  Ik ben het gisteren vergeten maar namens mij een ontzettend diepe buiging.
  Groetjes van de man achter de microfoon. Michel (en succes met het herstel)

 12. Ik vond het een geweldige eer er een klein stukje van te mogen zijn. Wat heb ik genoten, moeilijke keuzes gemaakt, maar daarvoor in de plaats heel veel fijne, warme mensen ontmoet. Ik zal het nooit vergeten.

 13. Ik vond het geweldig om een klein stukje van het geheel mee te maken. Ik vond het top. Proficiat met deze prestatie. Het is uiteindelijk een schitterend bedrag geworden. Ik wil jou en de rest van het dreamteam, fietsende begeleiders en crew bedanken voor de gezellige dagen. Ja ook voor de dagen dat ik jullie via twitter kon volgen. Geniet van je rust dagen en succes in je voorbereiding naar je volgende uitdaging.

 14. Knap hoor, krijg er rillingen van. Het doneren vanuit belgie is me niet echt gelukt. Als jullie dit volgend jaar overdoen loop ik ze alle 5 mee dus jullie eerste 250 euro voor dan is nu al binnen. Misschien nog wel wa vroeg maar hopelijk komt er na dit succes een vervolg…
  Top!!!

 15. Bij jou lijken zulke prestaties altijd heel gewoon. Maar dit was toch echt eentje om in te lijsten En dan vooral vanwege die complete schoolklas die dankzij jullie een jaar kan leren.

 16. Wat een dagen zijn dit geweest, 5 dagen lopen, dat hebben jullie super gedaan maar ook zeker niet te vergeten de verzorging erom heen. Super dat ik en stukje mee heb kunnen lopen, heb er erg van genoten!! Leuk om bij de finish te zijn geweest!! Geniet lkr van de rust.

 17. Keer op keer ben ik verbaasd over de bijzondere prestaties die je levert. Dit was weer zo’n moment.
  Je bent echt een topper en ik heb ervan genoten om samen met jou en de andere bikkels het laatste stuk af te leggen. In Rotterdam gaan we elkaar zeker weer zien, kan er weer gelachen worden.

 18. Superlatieven schieten te kort, wát een prestatie! Zoveel kilometers, zoveel geld, zoveel steun. Een staande (als ik dat kon) ovatie is niet meer dan terecht. Ik baal als een stekker dat ik niet dat rotstukje van 15 km mee kon lopen….meer dan ik kan zeggen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.