Kapotte waterflessen Salomon – wat nu?

Afgelopen vrijdag was ik zoek naar softflasks voor een weekend buiten spelen. Je weet wel, drinkflessen voor in je rugzak.
In de la  waar ik ze bewaar had ik ondertussen een voorraad kapotte Salomon soft flessen. Dus alles nog eens goed gecheckt en ik kwam uiteindelijk uit op 6 ! kapotte flessen. Bijna allemaal op de naad bovenin.
Dat er 1 kapot gaat ok, maar 6 in totaal is wel erg veel.
Dus tijd voor een mail aan Salomon. Op de site kwam ik al snel een speciale link tegen naar Hydrapak. Hier kun je je claim middels een formulier invullen. Er wordt gevraagd naar een nummer op je fles en foto’s van de lekkende fles.
Dus heb ik alles ingevuld, foto’s toegevoegd en afwachten maar.
Ondertussen toch maar bij Scarabee nieuwe flessen besteld die iets steviger zijn.
Maar gisteren kwam de postbode twee enveloppen brengen en dat was van Hydrapack in Frankrijk. Keurig netjes 6 nieuwe Salomon flessen. Dat is heel netjes en supersnel!
Dat ze kapot gaan en blijkbaar daar een zwakke plek hebben is niet goed, maar dat ze zonder probleem vervangen worden is een goede service.
Ik kan weer even vooruit en hopen dat deze langer mee gaan.

Dit bericht is geplaatst in Diversen gadgets, Hardloop Gear en Gadgets, Rugzakken met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Kapotte waterflessen Salomon – wat nu?

 1. Mirjam schreef:

  Goed om te lezen. Dat ga ik onthouden. Bij mij was er ook 1 kapot. Maar toen weggegooid. Dus voor de volgende keer een goede tip.

 2. Daan schreef:

  Martine,

  Heel erg herkenbaar probleem.
  Thnx

  Daan

 3. Liesbeth schreef:

  Ik heb ook een hele la kapotte soft flasks dank voor de tip!

 4. De Wandelman schreef:

  Lost my both bottles on a trip in the Netherlands. Numbers of the bottle? I’m sorry, can’t give you because I don’t know. The’re gone. O boy. Ca’nt buy new ones. Have to buy a whole set. I do not want that. Can you sent me two new ones? Please? Thank you so much. As a gift?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.