Mulebar Gels, kersen, appelstrudel en citroen

Het begon allemaal in het Andesgebergte, ongeveer op 6200 m hoogte, waar  2 bergbeklimmers veel last hadden van hun maag en geen voedsel konden  vinden wat je op grote hoogte gemakkelijk kunt verteren. Eenmaal terug  begonnen zij te experimenteren met ideeën die zij tijdens de expeditie  hadden opgedaan, waarbij zij in hun achterhoofd hielden: ‘natural is  good’. ‘Fuel for Adventure’ was geboren.
MuleBar bestaat uit een serie  smaakvolle energierepen en tussendoortjes die, in tegenstelling tot  andere merken, uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaan, waaronder Fair  Trade gecertificeerde bestanddelen.
De repen kende ik al, In Andalusië ontdekt en erg lekker. Vooral omdat de smaken erg lekker zijn. (Liquorice Allsport is een aanrader!)
Nu zijn er ook gels. En eindelijk beide te koop in Nederland bij Sport-Balance.
Afgelopen Ardennen Mega Trail heb ik de gels uitgeprobeerd. Zo ver zijn ze in 3 smaken te verkrijgen, kersen, appelstrudel en citroen.
Door de natuurlijke samenstelling wordt de energie verdeeld  afgegeven. Wat een effectieve manier is om er voor te zorgen dat je  optimaal gebruik kunt maken van deze brandstof.
De natuurlijke cafeïne wordt afgegeven door Guarana, dit geeft je  lichaam een extra boost om je vetten te gaan verbranden. Hydratatie  wordt ondersteund door de toegevoegde Himalaya kristallen. Gebruik 1 a 2  zakjes per uur en zorg dat je het altijd tegelijk met water inneemt.
Belangrijk voor mij is of het te eten is en ik het weg krijg.
Dat is zeker zo. Lekkere smaken, wederom. Wel wat zoet als liefhebber van hartig.
Maar de gel is niet te dik en makkelijk door te slikken. Je moet er water bij drinken maar je kunt het makkelijk weg slikken zonder. Dat kun je niet van iedere gel zeggen.
De gels zijn te koop voor 53,99 E a 24 stuks.
Ik ben een fan van de GU gels, mn de expresso love is mijn favoriet. Maar mulebar komt er zeker bij. Een mooie afwisseling van smaak.
Daarnaast is van elke verkochte reep/gel `1% for  the planet’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.