Nature amplified experience tijdens Nike Innovation Days

Half Juli schreef ik al over de nieuwe lijn van Nike die gepresenteerd werd in Portland.
130814_Nike_Flyknit_01Die lijn is nu in Nederland en afgelopen week presenteerde Nike Nederland de Nike Inovations Days.
Een mooie manier om de nieuwe producten te zien en om sommige uit te proberen.
Zo deed ik mee met een high-intensity NTC training. Niet echt mijn ding maar toch wel erg leuk om te doen en je wordt er echt wel sterk van.
En het maakt het gelijk al leuker als je er speciale schoenen voor hebt die erg op de Nike Frees lijken, de Nike Free Bionic.
Speciaal ontworpen voor high intensity trainingen.
Ik moet zeggen . ze zitten erg lekker. 130814_Nike_Flyknit_23
Er is een mooie app van Nike ontworpen om thuis zo’n workout te doen. NTC is een training app voor het hele lichaam en geschikt voor elk niveau.  De App bestaat uit 115 workouts en 120 losse cardio-, core- en krachttrainingen. Gratis voor Apple en Android.
Bovendien organiseert Nike elke maandagavond live NTC trainingen in en rond de Vondelkerk in Amsterdam. Hier vindt je meer info.
Uiteraard is er veel nieuws op hardloopgebied. De collectie is erg mooi!!
Dat is uiteraard persoonlijk maar het is heerlijk stoer en eindelijk eens geen zoete dames kleuren.
Blader maar eens door dit boek.
130814_Nike_Flyknit_15En dan de nieuwe Nike Free Flyknit. Wow, wat een pantoffeltje!!
De Nike Free Flyknit+ is een fusie van twee van Nike’s meest iconische schoen technologieën: het ultra comfortabele Nike Flyknit+ bovenwerk dat voelt als een tweede huid en de flexibele Nike Free zool. Je moet je er even in wurmen maar dan zitten ze zoooo lekker. Ze zijn in mooie kleuren wat het erg lastig maakt om te kiezen. Ik ben uiteindelijk voor rood gegaan. IMG_3046
·
De Nike Aeroloft technologie maakt zijn debuut in het ultralichte Nike Aeroloft 800 vest. Het vest is ontworpen om lopers warm en comfortabel te houden in koudere omstandigheden.
130814_Nike_Flyknit_27Dri-FIT knit is een ultrazacht, lichtgewicht materiaal ontworpen om atleten te helpen een optimale lichaamstemperatuur te houden tijdens verschillende loopomstandigheden.
Hier zie je de collectie op foto.
Ik denk dat het tijd wordt voor een nieuwe collectie in kledingkast Hofstede.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.