Een DNS voor Chiemgauer

Je kunt alles mooi plannen maar soms loopt het anders dan je gepland hebt.
Zo zouden we nu ongeveer aangekomen zijn in Duitsland. Want zaterdagmorgen om 5 uur start de 100 km in Chiemgauer. Een prachtige bergloop met veel hoogtemeters en een mooie test voor de TDS.
Was het niet dat ik gewoon hier moet zijn. In de buurt van mijn moeder die morgen een spannende dag tegemoet gaat.
Dan is lopen plots niet meer zo belangrijk. Dus in plaats dat ik Duitsland loop werk ik komende dagen gewoon in het ziekenhuis zodat ik in de buurt van mijn moeder ben.
Volgend jaar maar weer een poging. Een DNS Do Not Start voor Chiemgauer.
Als compensatie is er dan wel in principe de Val De Heure, een trailrun van 56 km volgend weekend in de Ardennen.
Die was vorig jaar erg mooi en gezellig. Het weekend daarop heb ik nog een trainingsweekend met het Malheur team dus het komt wel goed met de trainingen.
Deze week in plaats van een rustweek dan toch maar aardig wat trainen in NL om het gemiddelde rond de 100 km te krijgen. De trainingen tot nu toe brengen de weekomvang al naar 73 km. De 100km week moet geen probleem worden.

16 thoughts on “Een DNS voor Chiemgauer

  1. Martine,alles is relatief in het leven,ik hoop van harte dat alles goed komt voor je moeder.Vorig jaar in Oktober is mijn vader overleden,ik denk nog iedere dag aan hem,als ik loop,train,meestal lange duurlopen alleen is hij bij mij,hij was vroeger mijn verzorger,mekanieker,mijn trouwste supporter maar vooral mijn vader toen ik wielrenner was,we waren altijd samen op pad,familie en vrienden zijn er om te koesteren,spoedig herstel aan je moeder en is het niet te erg.

    groetjes
    Ludo Depoortere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.