De laatste km`s in TK

Vandaaghebben we de laatste km`s in Tarin Kowt gelopen. Tenminste, als we hier wegvliegen zoals gepland. Terugkijkend heb ik tijdens deze uitzending  620 km in de woestijn gelopen. Op en in zand,over keien, op en af heuvels, vals plat vooral omhoog en soms wat naar beneden.We hebben gelopen in de bloedhitte, wind, een zandstorm, en vandaag in de regen. Ik heb meegedaan aan 2 keer een 5 mijl baserun, een 10 mijl baserun en deestafette marathon. Eigenlijk was vandaag voor ons de laatste baserun. Maar na een pittige weekhadden Marco en ik beide geen zin om erg vroeg uit bed te gaan om maximaal telopen. 
In het schema stond ook een uur in Z2 dus hebben we dat in de middag gedaan.
Het brengt deze week op 80 km. Daarin hebben we een training van 21 km gedaanwaar we 18 km marathontempo liepen. Verder nog een uur in Mtempo, en een 30 kmduurloop. De trainingen gingen goed maar onze benen vonden het wel genoeg voor deze week.
Het is gelijk de laatste pittige trainingsweek voor de Spijkenisse Marathon. Ikheb hier netjes een 10 weken marathonschema afgewerkt van Rob Veer.
De komende 2 weken zijn meer afbouwen en dat is wel een lekker idee. Volgendeweek volgen er nog 4 trainingen wat een totaal van rond de 50 km is. Die zullenafgewerkt worden in misschien wel 3 landen maar niet in Nederland.
Vandaag vond ik nog 2 mooie foto’s van de baserun die we gelopen hebben.

16 thoughts on “De laatste km`s in TK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.