We are Some tough @@@fuckers

Een les waar ik nog niet heen was geweest was crossfit. Wat ik mij daarbij voor moest stellen wist ik ook niet zo goed. Maar mijn Zweedse collega Sopie haalde me over. You Gonna love it. Gonna be a peace of cake for you.
il_570xN_416249072_8kfsEn zo stapte ik de gym in, onwetend. Ondertussen waren er wat mensen gearriveerd , vooral dames die er toch niet allemaal heel afgetraind uit zagen. De instructrice daarentegen was fiks gespierd. Ze vertelde dat wat als rookies een apart programma kregen want wat die anderen gingen doen was veel te zwaar.
Well, we are Some tough @@@fuckers zei Sophie tegen mij, wat denkt ze wel.
Ik vermoed dat de instructrice dat gehoord heeft. Ons programma werd op het bord geschreven.
Warming up – 10 rondes van 10 X boxspring en 20 x een kettlebelt oefening.
Warming up huh, toen we op de helft waren keken we elkaar aan, wtf! Noemt ze dit een warming up? Na de hele serie gedaan te hebben 1655967_10152226044211520_190773341_nbegon het echte werk.
10x zware bal omhoog gooien en opvangen terwijl je door je knieën gaat.
Vervolgens moesten we 10 x 10 burpees doen. Dus eerst 10 x de bal, dan 10 x een burpee en dat 12 rondes. Na 5 rondes waren we alle twee helemaal verrot.
De instructrice kwam steeds voorbij met een grijns, good work girls.
Ik zeg tegen Sophie, shit dit red ik echt geen 12 rondes! Ik ook niet zegt ze. Maar iets in ons beide zei dat we toch echt tough @@@fuckers moesten zijn. En dat die instructrice ons een koekje van eigen deeg geeft en dat wij al stervende die sessies zullen doen en met opgeheven hoofd de gym zouden verlaten.
Ik kreeg bij vlagen de slappe lach want Sophie lag soms te kermen op de grond na een sessies. Ik voelde haar pijn want die had ik ook. Vooral die burpees, daar ga je helemaal stuk op. Ik kon mijn armen gewoon niet meer gebruiken. Sophie had meer last van haar bovenbenen. Totaal kapot waren we alle 2.
De grijns van de instructrice was groot toen ze zei, really a great workout girls. Ik denk dat ze zich rot heeft gelachen om de blonde chicks. Dit was echt geen beginners sessie.
Ik weet echt zeker dat heel veel vrouwen niet verder dan 5 x waren gekomen.
Of misschien ook wel en zijn we sissies. Maar met opgeheven hoofd verlieten wij de gym.
Ik denk dat de instructrice denkt dat ze ons niet meer zal zien. But we will be back!
Overigens, de niet zo afgetrainde vrouwen werkte een indrukwekkend programma af, dat was ns echt niet gelukt.

1 thought on “We are Some tough @@@fuckers

  1. Martine,

    Ga gewoon eerst een stukje rennen met die instructrice,…..
    Stuur je een van de dagen wel een fotootje van mijn Trg parcours hier in Bamako (Point “G”).

    Keep up the good work, Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.