Salomon Koning Van Spanje en Scarabee

Aankomend weekend is weer een mooi trail weekend. Zaterdag is de Bouillionante en zondag de koning van Spanje Trail. scrb_beeldmerk4
Ik had een startnummer voor Bouillon. Lange tijd geleden waren Nico en ik ingeschreven en niet goed gekeken hoe dicht het op de UTMF zat. Geen goed idee om nu 54 km te gaan lopen. Mijn lijf voelt goed, de spierpijn was al snel over, maar ik neem de tijd om goed te herstellen. Gisteren heb ik 47 km gefietst en dat voelde goed. Rustig aan herstellen eerst maar even op de fiets. Mijn voetzolen zijn nog steeds wat beurs.
MST_KoningvanSpanje-2014_200w_0_3Mijn honger is enorm. Ik heb toch een paar kg verloren en die probeer ik er weer aan te eten. Mijn broek zakt van mijn kont en dus vreet ik me helemaal vol tot het weer blijft hangen.
Zondag zal ik wel bij de Koning van Spanje zijn. Niet om te lopen maar om de jongens van Scarabee een dagje te helpen in de stand/winkel van Scarabee.
Heb je nog wat trailspullen nodig of wil je wat passen laat het Scarabee weten, dan kunnen ze het extra meenemen –  info@scarabee-sports.nl
Er komen heel veel bekenden naar Limburg, gezellig om iedereen weer te zien!
Dus als je me zoekt, in de stand van Scarabee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.