Trail en AR plannetjes – niets gaat zoals bedacht

imageSoms the story of my life, maar vaak gaan dingen niet zoals ik ze in eerste instantie bedacht had. Het komt nogal eens voor dat mijn werk roet in het eten gooit of in dit geval Italiaanse trail organisaties Die mijn plannen in de war gooien.
Maar goed, flexibel als ik ben komen er wel weer andere plannen.
Zo zou ik de Ocean to Ocean lopen in Zuid Afrika, defensie besloot de samenwerking met Zuid Afrika op te schorten, exit OTO. image
In december dacht ik met team Tecnica mee te mogen doen aan de TOR. Toen brak er een rel los tussen vele partijen. Tecnica was geen sponsor meer. De K4 werd geboren en tecnica werd daar sponsor van. Ondertussen zijn wij maanden verder. De rechtzaak tussen de TOR en de K4 loopt nog.
Niets is zeker maar dat ik er klaar mee ben wel. Die wedstrijd zit niet meer in mijn systeem en gaat er ook niet meer inkomen. Het is al Mei en nog weet ik niet hoe en wat. Bovendien zijn er verhuisplannen in huize Hofstede en is het wel zo makkelijk om wat flexibel te zijn met dingen.
Dus heb ik besloten om er een jaar van te maken met plannen die op mijn pad komen.
Gewoon doen waar ik zin in heb, wel een paar dingen plannen zodat ik wel gemotiveerd blijf om te trainen en een doel heb. Anders word ik maar aartslui en moddervet.
Zover bevalt dat eigenlijk uitstekend. Ik liep de marathon als Francelyne en fietste de AGR als Wouter. Maar er zijn ook wat wedstrijden die ik gewoon loop als Martine.
imageOndertussen heb ik prachtige kaarten van een paar gebieden die ik wil ontdekken en ga ik zelf een paar mooie trails lopen met de kaart.
Dan is er de Hochkonigman die ik ga lopen begin Juni.
En ik zie erg uit maar de EMI. Het prachtige gebied waar ik verleden jaar een paar weken heb gebivakkeerd. Daar mag ik 85 km lopen met eindeloze hoogtemeters over geweldige Alkepaadjes.
Dan zijn er nog een paar leuke trainingsweekendjes met leuke mensen.
En heb ik mij afgelopen week ingeschreven voor de Grossglockner ultra in Juli – 110 km en 6500 hm in een technisch terrein.
Dan zijn er nog een paar leuke adventure races – de Auerland 24 uurs race, en een prachtige 3 daagse in portugal eind September. image
Waarschijnlijk loop ik nog een 100 mijler maar dat kijk ik nog even aan.
Vanaf komende week begint het echte trainen. Eerst de Twee Daagse Militaire Prestatie Tocht en erna door naar Winterberg om 3 dagen bier te drinken te trainen met de bierbrouwerijtocht crew.
Op de mtb, lopend en in de kayak dat gebied eens verkennen.
Ondanks dat dingen niet gaan zoals bedacht zie ik toch weer een heel mooi jaar in mijn glazen bol. Ik verlang zo enorm naar de bergen, Winterberg is dan wel niet hoog maar toch enige vorm van bergen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.