6 dagen na de arthroscopie

6 dagen na de arthroscopie gaat het best goed eigenlijk.
Ik mocht belasten met krukken op geleide van klachten. Ik had eigenlijk geen klachten.
Woensdag was het daarom tijd om een stukje te gaan wandelen. Ik had vooral behoefte aan frisse lucht. Een narcose is echt niet goed voor je lijf.
944134_10151711304721520_920897614_nDus met krukken naar buiten, 2 stappen met de krukken om ze vervolgen in mijn nek te leggen. Wandelend  het lokale trail op het Brienenoord eiland rond. 4 km, zonder krukken en zonder klachten. En weer een fris hoofd. de krukken heb ik gelijk in de auto gegooid en niet meer gebruikt.
Donderdag ben ik 50 minuten gaan zwemmen. Schoolslag was een soort eng, het gevoel in je hoofd dat dat pijn gaat doen. Maar dat deed het niet. 50 minuten baantjes gezwommen, schoolslag en borstcrawl afgewisseld. Best lekker, dat moet ik vaker doen.
Zaterdag heb ik van Ouddorp naar Brouwersdam gefietst. 2 x 12 km zonder klachten. Veel gestaan en gedanst.
Vandaag 2 x 6 km gefietst. Alles voelt goed. Ik voel nog licht iets, een spoortje vocht denk ik. De knie is mooi geslonken, de wondjes zien er goed uit.
Komende week voorzichtig op de race fiets. Op geleide van hoe het voelt. Ik mag iets voelen maar het moet niet meer worden.
Donderdag weer beginnen met sportfysio voor specifieke oefeningen.
Het lopen stel ik nog even uit. Volgende week ga ik een week naar Oostenrijk. Ik verlang enorm naar de bergen. Daar wil heel voorzichtig een stukje gaan rennen. Daar waar het hoort. Wandelen ga ik er zeker.
Verder gaat de mtb en de racer mee en ga ik genieten van het Zugspitze gebergte.
Ik kan niet wachten.
Al met al gaat het dus best voorspoedig.

Dit bericht is geplaatst in Sporten Medisch, Trainingen 2012/13. Bookmark de permalink.

2 reacties op 6 dagen na de arthroscopie

 1. Dorothé schreef:

  Hoi Martine,

  Rust roest 😉 fijn dat het zo gaat want stilzitten en binnenblijven is niks. Die lokale trail ga ik eens opzoeken. Fijne vakantie en ik duim dat het herstel zich zo voortzet.

  groetjes,

  Dorothé

 2. katherine schreef:

  je gaat voor triatlons moeten beginnen trainen:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.