Keek op de trainingsweek – the road to 100 mijl

Het was een goede trainingsweek, 6 trainingen waarvan 4 x hardlopen.
Waar verleden week een 30 km niet lukte ging het gisteren wel goed.
4 trainingen met een totaal van 63 km. waarvan 40 km op de trails waren.
Op het Brienenoord eiland is een minitrailtje waar ik regelmatig loop. Grappig is dat daar al sinds 2000 hooglanders lopen. Er was een jong beest bij die ondertussen al een paar jaar was maar nog wel klein. Die had ik al een tijdje niet gezien. Ik hoorde pas van een wandelaar dat hij dood is, iemand van de volkstuinen had coniferen over de schutting gestort en dat blijkt giftig te zijn.
brGelukkig zijn er 2 nieuwe aanwinsten. Er zijn 2 kalfjes geboren een aantal weken geleden. Echt te schattig, toen ik er van de week liep waren ze als gekken achter elkaar aan het rennen. Toen ze mij zagen was vooral de donkere (die de naam Berthe heeft gekregen) erg nieuwsgierig.
De andere trainingen waren 1 x spinnen en een middag op de mtb waar we 53 km hebben rond getrapt.
Het levert 10 uur training op.
Langzaam komt mijn lichaam tot het besef dat het weer geprikkeld wordt zoals een tijdje geleden.
Ik merk dat de afwisseling met fietsen en spinnen goed is. Het gaat mij niet zozeer om die km`s te maken al hardlopend. Een hardloop training vervangen door een fiets training is ook prima.
Overigens deze week de krachttraining overgeslagen omdat ik de week ervoor iets te enthousiast was geweest.
Morgen is het tijd voor een ultieme rustdag…..een dag sauna en wellness.

2 thoughts on “Keek op de trainingsweek – the road to 100 mijl

  1. Hi Martine,

    Dat minitrailtje ga ik dan ook eens opzoeken. Hoe lang is het ongeveer en waar ligt het. Ik wil die beesten ook wel eens zien. Aan de Oude Maas kun je een trail van ongeveer 10 km doen (enkele reis) van de Carnisse Grienden, over de golfbaan naar de Rhoonse Grienden tot aan Albrandswaard. Je was blijkbaar ook in Geldrop, had ik je eindelijk eens kunnen ontmoeten.

    Groetjes,

    Dorothé

    • Dorothe – het ligt bij de kuip aan de overkant. Achter de sportwinkel. Waar de appartementen complexen aan he maas staan. Rondje is net geen 3 km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.