Running en biking chicks

Lopen alleen is leuk, muziekje op, je eigen gedachten en in je eigen wereld verdwijnen.

Nu nog even trailschoenen aan Wilma

Maar sporten met anderen is ook leuk, zeker als het leuke mensen zijn.
Zo liep ik gisteren samen met Wilma Van Onna. Ergens hebben we afgesproken dat we de Salomon Trail van Spanje gaan lopen. 33 km en dus een afstand die Wilma moet kunnen winnen. Samen met Wing hebben we de volgende afspraak gemaakt. We lopen die trail, Wilma moet winnen en dan krijg ik het bier (ze hebben daar nl Weisenbier), krijgt ze loopspullen dan gaan die naar Wing.
Maar ja, niets gaat zomaar dus moet er getraind worden. En zo gingen we samen trail lopen gisteren. De afstand naar de trail was iets verder dan we dachten maar het was toch een mooie training van 15.5 km. Dat ook non stop kletsend. Erna een pizza, wijn en muziek uit de jaren 70. Deze opzet gaat regelmatig herhaald worden zodat Wilma max scherp staat op de Koning van Salomon trail en Wing en ik onze prijzen in ontvangst kunnen nemen.

Girlz on A Mission

Vandaag was het tijd om met Paula op pad te gaan. Mijn teammaat van Girlzonamission.
Eerst een heel gezellig koffie bezoek aan de trailrunshop in Valkenswaard om erna een rondje op de mtb te crossen. Een goed uitgezette route van 35 km. Wederom non stop kletsend.
De route is erg mooi, niet erg veel klimmen of dalen, wel aardig wat blubber en mooie stukken bos en heide.
Na 35 km hebben we nog een 6 km rondje gerend in het bos om de dag met een dikke vette pannekoek af te sluiten. Nog wel even nieuwe datums geprikt om samen te trainen!
Dat waren toch 2 hele leuke trainingen met 2 leuke mensen. Sporten en buiten zijn is toch zo leuk!

1 thought on “Running en biking chicks

  1. Aan de ene kant werkt jouw weblog heel motiverend, aan de andere kant ook frustrerend omdat ik nu zeker weet dat ik met de verkeerde dingen bezig ben als ik bovenstaande lees. Gelukkig sportief-weekendje Veluwe in het vooruitzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.