Adventure trail, ik hou ervan

imageBerg en Dal is misschien de grootste speeltuin die Nederland heeft. Laurens is misschien wel de kenner bij uitstek van dit gebied. Dus was het weer tijd om met Laurens buiten te gaan spelen.
Hij had iets in zijn hoofd en wilde dat met mij delen. Hij had een paar stukjes zelfs nog niet gedaan, die wilde hij voor mij bewaren. Veelzeggend of niet?
En zo begonnen we vanaf Beek, over een pad. Dat was van korte duur. Erna heb ik niet veel paden meer gezien. Want Laurens kent ook al de stukken waar geen paden zijn en dus stond ik binnen no time tot boven mijn enkels in de blubber. Ja dat stukje had hij nog niet gedaan.
Ik word er zo blij van! Blubber en allemaal stukken waar je naar beneden kunt roetsjen, kan klimmen met handen en voeten. Of als een idioot naar beneden kunt rennen. Of gewoon stampen door moddergebieden waar je snel moet lopen omdat je anders je schoenen kwijt bent. Samengevat waren er gewoon 2 dolgelukkige traillopers aan het buiten spelen. We maakten 8.5 km met 450 hoogtemeters.
Plan is om in December een keer dit te gaan doen met een groepje. Adventure trailen voor de liefhebbers. Goed voor alles, voor je techniek voor je klim en daal capiciteiten maar vooral voor je plezier. Maximaal genieten, dat beloven we!
Om je een idee te geven, hieronder wat beelden.

Dit bericht is geplaatst in Trainingen 2014/15. Bookmark de permalink.

Een reactie op Adventure trail, ik hou ervan

  1. Peter schreef:

    Martine,

    Als je dan toch zo graag in de modder loopt, geen zin om volgend voorjaar de Paddy Buckley of de Bob Graham Round te lopen (als individueel). Plenty of bog’s to enjoy ourselves,…..

    Greetz Peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.