Voorzichtig heb ik iets gedaan wat op lopen lijkt

Na een maand van niet lopen en voor de rest ook niet heel activiteiten op sportgebied is het tijd om het roestige lijf weer wat in beweging te krijgen. Dat valt nog niet mee kan ik je verklappen. Maandag heb ik voor het eerst gerend. Het voelde of ik de Mont Blanc op rende ipv de Brienenoordbrug. Zwaar en moeizaam is een goede omschrijving. Het is ook alweer lang geleden dat ik op asfalt gelopen heb. Dit seizoen heb ik bijna alles onverhard gelopen, wat een genot. C630x400_6d1ff48ee17517f26865adc73b8cdbec-1439985708
Snelheid is al helemaal ver te zoeken. Maar goed dat komt allemaal wel weer terug. De komende maanden moet ik niets en probeer ik weer wat snelheid in de benen te krijgen.
Uiteindelijk heb ik drie keer een uurtje gelopen deze week, het begin is er. De voeten zijn in totaal nieuw vel gestoken na het blaren debacle.
Daarnaast twee keer bodypump gedaan en vandaag nog een rondje van 40 km op de racefiets gereden. Dat brengt het weektotaal toch op 6 uur sport. Een record van de afgelopen 5 weken!
Ondertussen krijgt het plan voor 2016 langzaam vorm. Wat wedstrijden die ik wil lopen staan met potlood in de agenda en een aantal al met pen. Ook een paar leuke projectjes krijgen vorm.
Eerst nog een kleine maand een beetje sporten , wat tempo’s doen, dan 4 weken een prachtige reis door Australië maken en dan half december begin ik weer serieus dingen te doen en weet ik of mijn masterplan voor 2016 gaat lukken of niet.
En als dat lukt dan is mijn plan daar al min of meer omheen gebouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.