Einde seizoen 2017 en nu?

Het was een bijzonder jaar wat betreft heel veel dingen, ook qua sport.
Het eerste half jaar bijna niets gedaan door omstandigheden en vanaf juni ben ik eigenlijk best veel in de bergen geweest en heb ik uiteindelijk veel gelopen in prachtige gebieden.
Maar een paar wedstrijden gelopen waarbij de UTMR het hoogtepunt moest worden en uiteindelijk was ik toch nog in vorm voor die wedstrijd. 
Dit jaar zal ik niet heel veel dingen meer doen wat langer dan een uur duurt. Ik ga binnenkort op uitzending met de marine en dat betekent sporten op een schip. Dat betekent creatief zijn. Spinnen en krachttraining vooral.
Helaas begint het gedoe met inschrijven nu alweer voor 2018.
Ik heb werkelijk geen idee wat ik ga en wil doen.
Voor 1 ding schrijf ik mij in, The Harz. Een adventure race van 32 uur. We hebben al een half team, de andere helft komt vast goed.
Er zullen uiteindelijk nog wel 2 lange dingen ergens komen in 2018. Hier en daar parcours opruimen als training, een paar leuke eigen projectjes en hopelijk lukt het in 2018 om eindelijk Corsica aan te doen en de GRroute te lopen.
Verder wil ik wat fietsdingen doen, paar leuke eigen projectjes, wat tourtochten.
Kortom, geen idee maar het komt vast goed.
Vooralsnog eerst beperkt sporten een 2 kleine maanden op de zee. Dan nog vakantie en in Januari maar eens kijken en een grof plan maken om te genieten van mooie tochten in een mooie omgeving.
Het zal in ieder geval een wat rustiger jaar zijn buiten het sporten om. Geen verhuizingen, in en uitpakken en dat scheelt enorm veel tijd.

1 thought on “Einde seizoen 2017 en nu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.