De trainingsweek

De afgelopen week is een drukke werkweek geweest en dat zorgt ervoor dat we niet helemaal het marathonschema hebben kunnen lopen. De kortere trainingen hebben we kunnen doen maar de lange duurloop van 3 uur is er bij ingeschoten.
Een van de redenen is daarbij ook dat het rond 17.15 pikdonker is en je geen kant meer op kunt. Eigenlijk had het een week moeten worden van 77 km en dat is nu 57 km geworden. Maar de trainingen die we gedaan hebben gingen voorspoedig.
De training waar we 4 x 3 km in marathon tempo moesten lopen viel helemaal niet tegen.
Rob gaf al aan dat we best iets langzamer dan marathon tempo kunnen lopen op dit terrein. Maar eigenlijk liepen we makkelijk 12 km per uur. Ik probeer steeds een hartslag van rond de 160/162 aan te houden en daarmee loop ik rond de 12 km per uur.
De duurloop van 3 uur werd vandaag een duurloopje van 1 uur. Ik kwam vo de nachtdienst uit, na 5 uurtjes slaap heb ik nu weer avonddienst.
Dus een 3 uursloop haalde ik niet. Maar wel een uurtje ontspannen lopen met Wouter. We hebben onderweg wat beelden gemaakt van wat we tegen kwamen onderweg. Heuveltjes, vliegtuigen en helikopters.De heuvel die je als eerste ziet , is de klim in de 5 mijl run. Aankomende week is een hele pittige week. Daar hebben we wat in zitten rommelen om toch nog een 3 uurs loop te doen. Komende week zullen onze opvolgers er zijn en dus geeft dat ons ruimte om te lopen. Zoals het er nu uitziet gaan wij nog wat dagen in Khandahar doorbrengen. Daar is een baserondje uitgezet van 10 mijl dus mogelijkheden genoeg. Nu maar hopen dat we hier niet weg zijn voor zondag zodat we net nog de 5 mijlsrun mee kunnen pakken.

7 thoughts on “De trainingsweek

  1. Het blijft apart om te zien (en lezen) hoe jullie in die omgeving de trainingen afwerken. Links, rechts en boven door allerlei bewegende en vliegende objecten voorbij geschoten te worden.

  2. Mooi renlogboek heb je zo via de website ! Mooi filmpje…
    Hier zag ik vanmorgen alleen maar wat vogels en werkverkeer (LOL) maar hardlopen blijft hardlopen toch ? Have a nice day !

  3. hihi, al zou je meedoen aan een event met ik weet niet hoeveel deelnemers, iets wat je sowieso niet leuk vind, zal ik je altijd herkennen aan je loopje…hihi grappig…

    Mooi filmpje!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.