Een rondje lopen op Kreta

Kreta; 15 graden, wind en regen.
Dat is met recht adapteren. Hollands weer. Maar voor ons wel weer erg aangenaamom op asfalt te lopen. Want uiteraard moet er hier ook even gelopen worden.

Er stond nog een training van 3 x 4 km marathon tempo en 1km dribbel op het programma. We hadden een route naar een Duitse begraafplaatsgevonden die ongeveer 12 km zou zijn.
Niet echt een mooie weg maar het liep aangenaam op het asfalt. We liepen gelijkal iets harder dan 12 km per uur. Na het eerste blokje moesten we ons best doenom rustig te lopen.
Er zaten stukken vals plat in maar dat was niet echt merkbaar. Bij de afslagnaar de begraafplaats hadden we nog een aardige klim. Vreemd genoeg liepen weplots een olijfboomgaard in. Boven gekomen zijn we via de andere kant afgedaaldmaar nog steeds geen begraafplaats.
Nog maar een keer naar boven dan, en daar zagen we waar we mis gegaan waren. Naeven op de begraafplaats rond gewandeld te hebben zijn we weer terug gerend. 14 km later waren weweer bij ons hotel.
Na een lunch hebben we 3 mountainbiken gepakt en zijn we, Marco,wouter en ik,op de mtb gestapt.
Langs de kustweg om vervolgens omhoog te klimmen. Een serieuze klim naar de topvan de berg. Boven aangekomen bleek Wouter lek gereden te zijn. Oplossing, ikrennen, Marco de andere fiets aan de hand en afdalen maar.
Al snel waren we in een dorp waar we toevallig precies de juiste man aansprakenen hij gaf zoveel bar op de band zodat we verder konden met de afdaling.
Ondertussen begon het te onweren en keihard te regenen. Als 3 verzopen kattenkwamen we na 2 uur aan in het hotel. Dat was met recht een sportmiddag.
De avond is afgesloten met een heel gezellig en erg lekker etentje. Eenperfecte afsluiting met ons specialistenteam. Vandaag naar huis!!!

15 thoughts on “Een rondje lopen op Kreta

  1. Martine het zal wel even wennen zijn met dit weer in ons kikkerlandje, maar welkom thuis. Nu op naar Spijkenisse marathon, ik zelf loop niet mee t past niet in mijn schema helaas, maar ik kom mischien wel kijken in Spijkcity, dan vergeet ik mijn camera ook niet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.