Update nieuwe datum! De RunToTrail Bier Mijl – Inschrijving is bij deze begonnen!

imageWe hadden al een datum maar door mijn fout moesten we dat annuleren. Ik had een dubbele afspraak. Dat weekend stond namelijk al als trainingsweekend voor team FAR. Dus hebben we een nieuwe datum geprikt!
17 JULI om 19.00 uur. 
Locatie volgt nog want plots krijgen we mail over een vergunning om iets te doen in het recreatiegebied rottemeren waar het lage bergse bos onder valt. Daar zijn we mee bezig. Dus afhankelijk van dat wordt het daar of op een andere locatie. Zo zie je maar weer, big brother is watching you. 

Veel mensen kennen het niet , de beer mile , in Amerika worden er absurde tijden gelopen op de beer mile. Het concept is simpel.
Men neme een 400 meter baan. Je start met 1 biertje drinken, gaat 400 meter rennen, weer een biertje. Dat doe je 3 rondes en dus totaal 4 biertjes. Probeer het maar eens, nee kotsen mag niet. Dan Moet je een ronde extra. Het wereld record staat op 6.28 bij de vrouwen en 4.57 bij de mannen.
Dus dachten wij van RunToTrail, dat is een mooi concept alleen dan iets anders.
En zo is de run to trail beer mile geboren!
Alleen doen wij het iets anders omdat het zonde is om bier uit te kotsen en je moet genieten van een biertje.
Je start met een speciaal/ Belgisch biertje.. Je neemt zelf 2 speciaal biertjes mee naar keuze. Een vereiste is dat het een speciaal bier moet zijn, dus een alcohol percentage van boven de 6 %.
Wij zetten een pittig trailparcours uit die een mijl lang is. Die ren je samen met je buddy. Dit omdat we het gezellig vinden om samen te drinken. Heb je geen buddy, geen probleem. Schrijf je gewoon in en we koppelen je aan een buddy.
Wij geven het startsein, de fles gaat open en de tijd gaat in. Ieder drink je het biertje leeg en je begint aan je mijl met je buddy.  Ben je halverwege rond het 800 meter punt dan drink je beide je tweede speciaal biertje. Fles leeg en je rent door naar de finish .imageVoor de duidelijkheid, ieder drinkt een speciaal biertje, dus niet delen. En samen leg je het parcours af.
Omdat er mensen zijn die niet van bier houden mag het ook wijn zijn ipv bier. Zijn er veel wijndrinkers dan maken we daar een apart klassement voor.
Voor de snelste 3 bierdrinkers cq lopers regelen we prijzen. Zijn er veel mix koppels dan maken we daar een apart klassement voor.
Maximaal kunnen er 80 lopers aan meedoen, dus 40 koppels.
Inschrijving is 5 euro per koppel, ter plekke te betalen.
Datum van de eerste RunToTrail Bier Mijl is 17 juli om 19 uur.
Locatie : exacte plek volgt.
Meenemen: twee van je lieveling speciaal biertjes of wijn
Inschrijven kan via de mail – runtotrail@gmail.com. Pas dan is je deelname definitief .
Let op, maximaal 40 koppels!
Wij denken dat dit de ideale combinatie is , biertje drinken en trailen.
Wat we vooral willen is een gezellig event met liefhebbers van beide!

4 thoughts on “Update nieuwe datum! De RunToTrail Bier Mijl – Inschrijving is bij deze begonnen!

  1. Pingback: De RunToTrail Bier Mijl | Trailrun.be alles over trailrunning – trail – course nature

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.