ICC – Ice Trail Tarentaise – I am in!

Schermafbeelding 2015-04-07 om 20.16.52De ICC , een prachtige trail op hoogte bestaat nog niet zo lang. De lange afstand wordt dit jaar voor de 4de keer gelopen. Ik had de wedstrijd al op mijn bucketlist, vrij onbekend en in het prachtige gebied rond Val d Isere. Het bijzondere aan deze wedstrijd is dat je loopt tot maar liefst 3553 meter hoogte. Bovendien is het gemiddelde waar je loopt boven de 2500 meter. Er zijn, zeker in Europa, geen wedstrijden als dit.
5000 hoogtemeters in 65 km en sneeuw verzekerd. Verplicht materiaal zijn dan ook sneeuwschoenen.
Toen ik mij in wilde schrijven moest ik gelijk betalen en aangezien ik nog in de loting zat voor twee wedstrijden wilde ik toch even wachten. Dat was niet handig want 2 weken later toen ik uitgeloot was en me in wilde schrijven was de wedstrijd vol. Schermafbeelding 2015-04-07 om 20.17.15
Dus zo belandde ik op de wachtlijst. Een poging om het nummer van iemand in NL over te nemen mislukte. Alles ging via die wachtlijst. Afgelopen week kreeg ik mail en kon ik mij inschrijven met een code voor startnummers die afgevallen waren. En zie daar!
Ik mag meedoen en kan half Juli deze prachtige wedstrijd lopen.
Buiten het feit dat ik de wedstrijd gewoon prachtig vind komt het ook heel goed uit in de planning op weg naar het EK en naar de 144 km eind Augustus.
De laatste lange trail zit dan 3 weken voor het EK adventure racen. Perfect.
Ik heb er nu al ontzettend veel zin in.
enteteeuropedef
De wedstrijden voor 2015 zijn met zorg uitgekozen en maken me nu al blij.
De zugspitze ultratrail in Oosternijk, De ICC in Frankrijk, het EK adventure racen in Ierland en dan Echappebelle in Frankrijk.
En niet te vergeten de zwerftochtjes in de bergen met Nico samen, waarvan de eerste eind April is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.