Niets gaat zoals gepland – it is what it is

In Mei schreef ik al over mijn plannen en vooral die plannen die niet doorgingen door vele redenen. Maar er ontstonden ook weer nieuwe plannen en sommige zijn zelfs gelukt!
Voor de komende twee maanden had ik ook nog twee mooie plannetjes, een ultra van 85 en met team FAR zou ik een drie daagse AR doen in Portugal.
beerJuist, je voelt hem al aankomen. Mijn huis is heel snel verkocht en de overdracht is als Portugal is. Dat gaat dus niet lukken. Een grote streep door de Norchoa Adventure race.
Nu was er nog een mooie kleinschalige ultra bij Saalbach Hinterglemm 3 september.Top, past perfect en hoef ik niet veel meer voor te trainen. Gewoon fit blijven.
85 km en 6000 hm, ideaal. Dus mailde ik even de organisatie. Wat blijkt, 10 augustus gaat men beslissen of de race überhaupt wel doorgaat. Zover zijn er op de ultra afstand te weinig deelnemers. De kortere afstanden gaan zeker door. Dus als jullie je nu even massaal inschrijven hier kan ik gewoon afreizen naar Saalbach.
kortom, de agenda is plots weer leeg komende maanden. Tenminste qua wedstrijden. De agenda is vooral vol, de afgelopen dagen heb ik non stop bodypump gedaan middels dozen sjouwen.
Maar toch wil ik stiekem nog een race doen voor ik het seizoen afsluit omdat ik op uitzending ga.
Daar moet ik dan nog maar eens over verzinnen want veel opties zijn er niet, de meeste races zijn al lang dicht qua inschrijving.
We zullen zien, niets is zo onvoorspelbaar als dit seizoen.
Vooralsnog heb ik ook nog erg last van mijn stuit van de val van verleden week. Zitten lukt nog niet, trappen lopen en bukken is ook nog steeds pijnlijk. Dus eerst maar eens daar goed van herstellen.

Dit bericht is geplaatst in Voorbeschouwingen Wedstrijden. Bookmark de permalink.

2 Responses to Niets gaat zoals gepland – it is what it is

 1. Ik ontvang je met open armen op 20 augustus bij de 100km.UltraSallandTrail!
  OK, geen 2700 hoogtemeters maar een prachtig parcours, uitgestrekte bloeiende heidevelden en gastvrijheid die je al kent vanuit je eerdere deelname aan een kortere afstand.
  Inschrijving kan nog steeds. 😉👍
  Welkom!!

 2. Ik ontvang je met open armen op 20 augustus bij de 100km.UltraSallandTrail!
  OK, geen 2700 hoogtemeters maar een prachtig parcours, uitgestrekte bloeiende heidevelden en gastvrijheid die je al kent vanuit je eerdere deelname aan een kortere afstand.
  Inschrijving kan nog steeds. 😉👍
  Welkom!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.