Op naar de 50 km

Morgen staat de 50 km van De Bottroper Herbst-Waldlauf ultramarathon op het programma.
Een beetje vreemde voorbereiding eigenlijk. Een loop die er zomaar tussen is gekomen.
Dus vandaag moeten wij er ernstig aan denken om wat extra te eten en te drinken. Vanavond bij een feestje maar 1 biertje en niet te laat naar bed.
Morgenochtend vroeg rijden we vanuit richting Arnhem naar Bottrop wat dan nog maar een uurtje rijden is. Onze spullen liggen klaar en kunnen we ophalen tot een half uur voor de start. De start is om 9 uur en dus moeten we rond de 7.10 uur wel gaan rijden.
Het doel is simpel, gewoon lekker lopen en we zien wel waar we uitkomen. We zullen wel ervaren hoe het voelt en waar de knak momenten bij de 50 km komen. Dat klinkt allemaal erg relaxed en zo voelt het eigenlijk ook wel. De tijdslimiet is 6.5 uur, dat moet geen problemen opleveren denk ik zo. Er lopen 239 mensen mee waarvan 4 Nederlanders.
Er wordt gelopen met de Championchip.
Het weerbericht ziet er goed uit, een update van weerman Leen De Koning;
Je had het rond deze tijd van het jaar slechter kunnen treffen. Hetblijft vrijwel zeker droog zondag, de wind niet al te sterk,hoofdzakelijk uit het noorden, kracht 2 a 3. Temperatuur 9 a 10 graden. Met wat geluk breekt af en toe de zon door.
Wij hebben er zin in.

0 thoughts on “Op naar de 50 km

 1. Martine,

  Probeer morgen zeker iets zout te eten tijdens de wedstrijd om problemen met je maag te voorkomen. Na een tijdje heb je het anders wel gehad met al die gels.
  voor de rest af en toe een wandelpauze (vanaf het begin) en alles komt goed.

  Succes Peter

 2. Heel veel succes!!! Maak er wat moois van. We zullen aan je denken als we morgen op het strand bij Vrouwenpolder lopen, of in de duinen bij Burgh-Haamstede.

  groeten en veel plezier,
  Ernst.

 3. Doe je best, loop lekker en dan komt het allemaal goed. En wat dat biertje betref: je kunt er gerust meer nemen hoor. Dat is mij vorige week voor de halve marathon wel gebleken 😉

 4. Hi Martine,

  Doe je best en geniet ervan. Wat weer betreft, nog weinig verandering t.o.v. de verwachting van gisteren. Er zou in de ochtend nog een spatje kunnen vallen, vergelijkbaar met de enkele spatten hier vandaag, maar toch overwegend droog. Heel veel succes!

 5. Al weer een nieuwe experience zijn. Moet toch wel kicken zijn als je de afstanden steeds verder ziet groeien.
  En in ieder geval komt er weer een nieuw PR in het rijtje hiernaast te staan!!Bij voorbaat gefeliciteerd.

 6. Succes hebben jullie denk ik niet meer nodig…hoe ging het?? En maar 4 Nederlanders…Jos, Arjanne, Ingrid en jij??!! Dat zou wel heel geinig zijn(-; Jos en Arjanne zijn de trainers van sv veendam. Dagdag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.