Voorjaarsplanning 2008

Afgelopen periode heb ik geprobeerd een planning te maken voor in ieder geval de eerste 5 maanden van het jaar. Dat had vorm gekregen en zag er leuk uit. In ieder geval zou daar de 44 km van Bouillon en de Hardloop4daagse van Apeldoorn in zitten. Dat alles met in het achterhoofd dat ik in Uruzgan zou zijn in Februari en Maart 2008. Maar ik werk voor defensie en soms is niets zo veranderlijk als dat.
Mijn uitzending is veranderd en het komt er op neer dat ik nu eind Maart vertrek tot begin Juni. Daar gaat mijn planning. Maar flexibel als ik ben heb ik uiteraard gekeken wat er dan voor opties zijn. En die zijn er, dus is er uiteraard een ander maar ook een hele leuke planning uit gekomen in overleg met Rob Veer.
De hoofddoelen voor het voorjaar zijn de volgende;
# 19-1 zal ik met Malheur Ultrasport Team meedoen aan Fox Raid, een Adventure Race van 6/8 uur.
# 10-2 loop ik de 30 km in Schoorl/ groetuitschoorl/ als duurloop training
# 24-2 zal ik een ultratrail loop in Belgie gaan doen, La Magnetoise. Een trail van 64 km met 1800 hoogtemeters.
# 24-3 ga ik een pr poging doen op de Jaarbeurs Utrecht Marathon.
# 9-12 mei probeer ik in Uruzgan/ Afghanistan de hardloop4daagse 100 km samen met Apeldoorn te lopen.
# 20-22 juni doe ik mee aan de Adventure Race in Slovenie met Malheur Ultrasport Team.

Dit is de voorlopige planning, er komt vast nog wel wat korter werk bij hier en daar.
Voor het tweede deel van 2008 staat er nog meer leuks op het programma. Maar wat dat gaat worden is nog niet helemaal duidelijk. Over het een en ander wordt nog druk onderhandeld. Maar dat het een mooi project gaat worden is duidelijk, want er zijn meerdere opties en die zijn allemaal mooi.

0 thoughts on “Voorjaarsplanning 2008

  1. heej da’s leuk zien we elkaar in Utrecht. gisteren ben ik namelijk ook bezig geweest met een planning en vindt dat Rotterdam wat ongelegen uitkomt en was toe aan een andere voorjaarsmarathonlocatie.

  2. @patrick – gezellig!
    @monique. daar wilde ik je over mailen. Jullie mogen wat mij betreft in mijn huis, lekker relaxed alles voor jullie zelf. En die finnen,die hebben pech, helaas.

  3. Wat een geweldige lijst met avonturen. En ik dacht dat het beklimmen van de Alpe d’huez al een uitdaging is in augustus.

    Werd vandaag uitgenodigd door Ronald om ook in Utrecht te gaan lopen. Toch maar eens in overweging nemen. Hoewel na New York mijn voetjes nog heel erg pijn doen! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.