Bijna klaar voor de TMPT 2016

image2 jaar geleden deden wij voor het eerst mee met de Twee Daagse Militaire Prestatietocht. Met 7 teams van het IDR van defensie. Dit jaar gaan we er weer voor. image
3 en 4 mei is het zover en staan wij met nog 350 Militiare teams aan de start.
Een soort adventure race voor militairen. Fietsen, orienteren, lopen, granaat gooien, hindernisbaan, touwenparcours, kayakken, speedmars, schieten en dat alles twee dagen lang imagevan ongeveer 10 uur per dag. Twee jaar geleden hadden Mijn buddy Ann en ik nog wat zwakke plekken. Die hebben we nog steeds. Maar we zijn nu beter voorbereid, gisteren hadden we onze derde Trainingsdag en hebben we weer gewerkt aan o ze zwakke plekken. Een slimme meid is op haar toekomst (lees tmpt) voorbereid.
Nu kunnen we zonder problemen over de hindernisbaan met een kist van 13 kilo in 5.30 minuut.
Orienteren, probleemloos. De touwen gaan een stuk beter.
Schieten is nog wel een dingetje. 18 van de 20 schoten op 25 meter met de glock blijft lastig. Dus gaan we het proberen met een lange wapen. Op 100 meter schijnt het makkelijker te zijn. Dus hebben we gisteren onze eerste les gehad. Kijken of dat beter gaat. image
Granaat gooien gaat ook ook een stuk beter. We zouden samen 18 punten kunnen gooien.
imageAfstand schatten gaat beter en deden we best aardig gisteren.
Kortom, theoretisch gezien zouden we het weer moeten kunnen halen. maar je weet nooit wat er kan gebeuren, 1 fout en je bent eruit. Dat we sterker zijn als twee jaar geleden is een feit.
Makkelijk gaat het nooit zijn, de TMPT blijft een enorme uitdaging omdat het anders is dan wij gewend zijn en  daar houden wij van.

Check 3 en 4 Mei – TMPT 2016 / Ermelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.