Nike+ Gps horloge

De release van de nieuwe Nike GPS is in Amerika een feit. Wij moeten nog even wachten. Hij komt begin Juni in Nederland op de markt.
Nike heeft samen met Tom Tom deze GPS ontwikkeld.
Het meet snelheid en afstand via gps.
De display ziet er behoorlijk groot uit en is dus erg goed leesbaar.
Hij heeft 3 knoppen en een tap scherm om te navigeren. Als je het scherm aantikt kun je bv een lap vastleggen of het lichtje aandoen.
Het ziet er in ieder geval erg stoer uit. Hoe de accu en de gebruiksvriendelijkheid is wordt uiteraard nog nader onderzocht ter zijner tijd.
De prijs in Amerika is 200 dollar, voor NL is er nog geen prijs bekend.Het zou wel eens een grote concurrent van Garmin kunnen worden.

This entry was posted in Gps Sport Horloges Getest en info, Hardloop Gear en Gadgets, Nike Gps. Bookmark the permalink.

11 Responses to Nike+ Gps horloge

 1. Ronald says:

  design is gelikt, zoals we van Nike gewend zijn maar een concurrent voor de Garmin? misschien voor de 110 maar de 210 is al uitgebreider.. het hangt dus van de prijs af… maar Forerunner 310 Rules!

 2. judith b says:

  heb net ff de review zitten lezen en het lijkt simpel genoeg om te snappen voor mij, dus zoals je al zei ‘een mooi kadootje’.. juni ben ik jarig dus boven aan het lijstje, dan weet je dat alvast.

 3. Koen Martens says:

  Martine ik ben benieuwd. Ook polar komt rond die tijd met een nieuw horloge met aparte gps (helaas).
  Tja en wat ik en vele denk ik belangrijk vinden is of dat het mogelijk trainingen via de pc in de nike te uploaden.
  Is hij water dicht ? de nieuwe polar wel zie filmpje YouTube.

  Ps: zie je morgen

 4. Hans Verbeek says:

  De garantieperiode op de GPS-horloges is waarschijnlijk langer dan de garantietermijn van het GPS-systeem.
  Ik ben benieuwd wanneer de eerste satellieten gaan uitvallen en of de Amerikanen dan nieuwe satellieten af hebben om ze te vervangen.
  http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1184550/GPS-satellite-close-breakdown-fail-2010–leading-motorists-straight-trouble.html

 5. Léonie says:

  1 juli……nog effe langer wagten dus =S

 6. RunningHans says:

  ik wil de testresultaten wel eens zien….

 7. John says:

  Zo, het was even plannen maar ik heb je weer gelezen :) Mooi horloge van Nike en USD 200 is een redelijke prijs, hoewel het in Europa wel € 250 zal zijn. Bedankt voor je moedgevende bericht!

 8. Pim says:

  Martine, nie gezien gisteren, maar ik kwam je wel tegen op de nike plus challenge lijst voor Zuid Holland. ‘We’ staan meteen stijf bovenaan… Ha ha ha

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>