Nu in NL, de Nike+ SportWatch GPS

Vanaf zaterdag is hij nu ook te koop in Nederland, de Nike+ SportWatch GPS.
Sinds gisteren heb ik hem in huis en zal hij aan een grondige test worden onderworpen. Het eerste loopje is gedaan en wat al gelijk opvalt is de gebruiksvriendelijkheid. Met 3 knoppen doe je alles.
Gebruik je hem niet als gps dan kun je hem gewoon om houden als horloge.
Je kunt er een interval training in zetten. De gegevens zijn via de usb sluiting in de polsband op te laden in de NikePlus account online.
Hij onthoudt je records bij op bepaalde afstanden. Loop je een paar dagen niet dan verschijnt er een berichtje in je beeld.
De accu zou rond de 6 uur mee gaan. Maar in Andalusië bleek hij al 7 uur mee te gaan.
De komende periode zal ik hem uitproberen en een uitgebreide review volgt.
De Nike Gps is te koop bij de Run2day winkels voor 199 euro.

This entry was posted in Gps Sport Horloges Getest en info, Hardloop Gear en Gadgets, Nike Gps. Bookmark the permalink.

6 Responses to Nu in NL, de Nike+ SportWatch GPS

 1. arie says:

  7 uur slechts, voor mij al een reden om hier niet voor te kiezen. Jammer dat ze er geen betere in gestopt hebben. Veel plezier met het verder uittesten.

 2. Rutger says:

  Ben benieuwd naar je ervaringen en vooral of er ergens meerwaarde zit dat er voor zorgt dat het een Garmin kan vervangen.
  Kun je routes uploaden? Kun je alarmen instellen, kun je gecompliceerde intervallen uploaden? Dat soort dingen.

 3. Jan Pieters says:

  Ook ik ben benieuwd naar je ervaringen, zeker nu mijn Forerunner 305 afgelopen week de geest heeft gegeven (zou waterdicht moeten zijn, maar na de garantie periode van 2 jaar niet meer :) ).

 4. johan says:

  Heb hem al een tijdje in bezit (meegebracht begin juni van new york) en moet zeggen dat het een geweldig ding is en vast en zeker een grote concurent voor Garmin!

 5. Petra says:

  Ik heb inmiddels een garmin forerunner 610 en heb de bestelling voor het Nike horloge geannuleerd. De keuze is op de Garmin gevallen (die overigens wel €110 euro duurder is, besteld bij seeyourhartbeat)na het lezen van de recensies op: http://www.dcrainmaker.com/p/product-reviews.html

 6. RunningHans says:

  dat berichtje is voor jou vast niet nodig.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>