Rain on me…..

In Uruzgan heeft het jaren niet meer geregend en als het dan al regent zou het in de maand November niet meer dan 6 mm zijn. De afgelopen dagen is er dan in mm tot het jaar 2060 gevallen denk ik. Het komt echt met bakken de lucht uitvallen en het verandert de wereld in een blubberbad. Ik heb 2 dagen niet gelopen omdat ik wat ontstoken amandelen heb (zoals vele een kou hebben) maar vandaag voelt de keel een stuk beter dus ben ik toch een poging gaan wagen. Beetje jammer dat ik mijn Nike petje vergeten ben maar gelukkig ben ik ondertussen in het bezit van een mooi Noors petje en moet mij die dus beschermen voor de regenbuien. Ik was erg benieuwd naar het loop parcours na al die regen en ik moet zeggen dat het me niet tegen viel. Er liggen op sommige plekken hele grote plassen en op sommige plekken zak je echt weg tot heel je schoenen verdwijnen, maar in grote lijnen is het nog wel te lopen. Ik zou ook even een test doen om te checken of het te lopen is voor een vrouwelijke majoor die net gearriveerd is. Ook een loopster, toen ze zich voor kwam stellen reageerde ze enthousiast, jij bent martine van het dreamteam!! En dat terwijl ik nog niet eens tijd had om mijn naam te zeggen. Dus morgen gaan we samen een rondje lopen, hopen dat het een beetje droog blijft. Ik weet niet of het aan het Noorse petje lag maar toen ik ging rennen kwam voorzichtig de zon door en heb ik geen spatje regen gezien. Een rondje van 9 km in 48 minuten gelopen. Overigens zag ik een aankondiging hangen voor een survivalrun ergens deze maand. Ik weet alleen niet wat het inhoud, of het alleen lopen is of dat je dan specifieke dingen moet doen, zal ik eens even nachecken. Als het een loop is ben ik natuurlijk van de partij. Heeft er iemand trouwens nog een tip voor een leuk loopje in het weekend van 10 december? Als alles meezit moet ik dan thuis zijn en zou ik eigenlijk een 10 km wedstrijd willen doen.

This entry was posted in Afghanistan, Trainingen 2006. Bookmark the permalink.

14 Responses to Rain on me…..

 1. Monique says:

  Ja Martine, 9 december is de winterboscross in Diever. Met verschillende afstanden. Kijk op http://www.dieversportief.nl
  Je weet de weg en vergeet vooral de schoenen niet (mocht Ingrid ook meegaan) ;o)

 2. jeewee says:

  Gezicht niet in beeld i.v.m. de lach vragen van enige topics terug…ha,ha,ha. Nou zal er niet veel te lachen zijn als je door die blub op pad moet denk ik.
  10 december 10 km loop = kopjesloop (van hardloper Hans)!!

 3. Danniëlle says:

  De titel van je post doet me denken aan dat prachtige nummer van Marillion waarin de zin ‘rain on me’ voorkomt. Nee, geen tip voor 10 december, wel 19 december, de Mescherbergloop in Eysden. Zware route maar prachtige omgeving.

 4. John says:

  10 december mij niets bekend. 23 december wel in Linschoten, ook 10 km (www.linschotenloop.com). Ligt ergens bij Woerden geloof ik. Als er zoveel modder ligt als bij jou, doe ik niet mee 🙂

 5. ronnie says:

  Lekker dicht bij huis: 9 december de Kralingerhoutloop in het Kralingse bos. Meer info op http://www.tenaco.nl

 6. koen says:

  Datum Loop Zondag 10 december 06
  Naam Loop Berekuilloop
  Vereniging AV Phoenix
  Startplaats Utrecht
  Land Nederland
  Afstanden en starttijden 2,5-5-7,5-10-12,5-15 km 11:00 uur
  Omschrijving ondergrond Verhard

  Informatie over deze loop via
  Telefoon 030-2710926
  Website http://www.avphoenix.nl

 7. geert says:

  dus jij gaat doodleuk ‘t vliegtuig afstappen en direct een 10k-wedstrijd meelopen … en ik dacht dat ik een gestoord geval was :-))) Nu ja, ik weet dat je dat gewoon op je eigen onnavolgbare schitternde manier gaat doen … succes maateke!

 8. Hans V. says:

  Ja leuk Martine, zondag 10 december is in Delft de Kopjesloop. Het is de jaarlijkse 1 van de 4 loop, een 10 km. wedstrijd waar ook veel Hagenezen aan meedoen. Ik doe zelf ook de 10.

 9. Chris says:

  Hoi Martine,
  Aangezien het een loop is gesponsored door iemand uit mijn team moet ik hem even melden. De 3e Keehnen Strandloop in Hoek van Holland op 10 december. 5 heen en 5 terug en voor de liefhebbers dan nog een keer. Geen gigantische loop maar gewoon lekker tegen de wind in op het strand. kijk maar op http://www.pac-atletiek.nl voor meer info. Groeten van Jes en mij.

 10. Ronald says:

  hhihi, de Berekuilloop.. is wel een goeie gezien het landschap daar in A.

  en zie je wel, je bent gewoon een BN’er!!! ook bij de hoofdofficieren

  tot snel

 11. Hans V. says:

  @Geert: na 10 weken hoogtestage wil Martine natuurlijk haar PR op de 10 km. gaan verbeteren. Niet te lang wachten, want die rode bloedlichaampjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.

 12. martine says:

  @hans; 🙂 kan allicht een poging wagen…

 13. jeewee says:

  @Ronald: Neen, GEEN Berekuilloop: is een saai rondje door een park over heel smalle,slecht onderhouden paden. Heb daar zelf wel eens gelopen, ellende.

 14. Hans says:

  Nou er is al weer zat te doen op 10/12. 17/12 kun je in Barendrecht bij Energie met de Kerstloop meedoen. De Kerstloop staat in het teken van de rode veters. (http://www.cavenergie.nl/files/Affiche%20Kerstloop.pdf)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.