De UTMF expo, live tracking en live beelden

Vandaag, vanaf 13 uur,  konden de lopers hun startnummer ophalen. Aangezien wij heel de dag de tijd hadden en ons hotel op ongeveer 5 minuten fietsen van de start zit konden we nog mooi andere dingen doen.
imageZoals een mooi rondje fietsen om het meer. De eigenaar van het hotel had 2 mooie fietsen voor ons geregeld. Alles staat hier nog prachtig in de bloei dus bloesems volop.
Het weer is redelijk, als de zon doorkomt is het aangenaam zodra die weg is, is het fris. imageMet vlagen is er ook een wind. Het spettert af en toe heel even maar regen kun je het bijna niet noemen. Als het zo blijft komende dagen hebben we niets te klagen denk ik.
Het rondje fietsen is rond de 25 km. Op sommige plekken fotogenieke stukken vol met bloesems en overal Mount Fuji zichtbaar.
In de middag naar de expo. De keren dat ik de ccc en tds heb gelopen stonden er lange rijen bij tassencontrole. De Japanners hebben het beter voor elkaar. Binnen 15 minuten had ik mijn spullen, lijsten ingevuld en was mijn materiaal gecheckt. Kwestie van genoeg mensen neerzetten.
imageDe expo had alle bekende merken en uiteraard altijd even leuk om rond te neuzen. Verder werden we getrakteerd op een lekkernij en groene thee. De dames waren traditioneel gekleed.
In de namiddag een dik uur in een echte onsen gelegen. Binnen 2 grote baden, een bubbelbad en buiten een bad en 3 grote tonnen. Heerlijk! image
Morgen moet het gaan gebeuren. Om 15 uur lokale tijd start ik voor een spannende UTMF. (8 uur in de ochtend Nederlandse tijd).
168 km met bijna 10.000 hoogtemeters. Ik kan er allemaal gedachten op los laten maar het is simpel. Ik ga lopen voor wat ik waard ben, ondanks de relatief weinige training.
imageHet doel is de finish. Onderweg de cutoff times halen en van post naar post.
Via de site is er live tracking mogelijk, dus wil je mij volgen dan moet je even naar deze link gaan.
Mijn startnummer is 611.
Er zullen zelfs live beelden te zien zijn via 3 camera’s. Die beelden kun je hier zien.

This entry was posted in Reizen, UTMF 2014, Voorbeschouwingen Wedstrijden. Bookmark the permalink.

4 Responses to De UTMF expo, live tracking en live beelden

 1. Janny says:

  Succes Martine, en geniet ervan.

 2. Dieter says:

  Veel succes bij de UTMF ! Wat anders dan de TMB, vandaar heel veel respect !

 3. Melsje says:

  Heel veel succes. Jouw berichten hebben ook hier de spanning opgevoerd.

 4. Roel says:

  You did it !!!!!

  Superproficiat.

  Roel

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.