6 Juni – Gratis outdoor filmavond in Woerden!

patagonia-zwerfkei-filmposter-A4-v3-facebook-843pxOp 6 Juni wordt in de  Zwerfkei in Woerden een avond film event in de buitenlucht georganiseerd. De Zwerfkei organiseert dit samen met Patagonia. Het is gratis en voor niets. De start van de film is om 22.30 uur en tot die tijd blijft de winkel open en kun je dus nog shoppen als je zou willen.
De film is 180 Degrees South.
Het verhaal wat in 180 Degrees South wordt verteld is dat van Jeff Johnson. Een avonturier en klimmer die oude beelden van een reis onder ogen krijgt. Deze beelden zijn van twee grote voorbeelden van Jeff, Yvon Chouinard en Doug Tompkins. Chouinard is misschien een naam die je niet veel zegt maar hij is de oprichter van het adventure merk Patagonia. Het merk is vernoemd naar het gebied Patagonia en dit gebied is dan ook goed vertegenwoordigd in de film en dat levert super mooie beelden op. Hieronder kun je de trailer zien.
Kortom, heb je zin in een avondje uit, buiten op een stoeltje dan moet je 6 Juni in Woerden zijn.

This entry was posted in Films, Running Ads/foto`s and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to 6 Juni – Gratis outdoor filmavond in Woerden!

  1. Matthijs says:

    Dat was een leuke avond en indrukwekkende film! Zet je wel aan het denken over waar we als mens nou mee bezig zijn.

    Dank voor de tip :)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>