Je gaat lopen en neemt mee….

Vandaag heb ik mijn tas ingepakt om morgen te vertrekken naar Japan. Grappig hoe het niet zo heel veel uitmaakt wat je meeneemt tot je met de lijst van verplicht materiaal en niet verplicht materiaal komt voor de wedstrijd . dat is namelijk wel heel belangrijk. dat moet goed zijn, prettig zitten, compleet zijn en ook mooi zijn.

De weersomstandigheden daar kunnen erg grillig zijn, van zon en 20 graden tot zeer waarschijnlijk onder nul in de nacht. Verder kan het erg spoken qua regen en wind. De berg ligt geïsoleerd en dus heeft de regen en wind vrij spel. kortom, je moet voorbereid zijn op alle weersomstandigheden . Vandaag heb ik een prachtige nieuwe  Salomon set kleding opgehaald bij Scarabee. Ontzettend mooi en functioneel, een paar nieuwe producten om te imagetesten ( zoals de waterafstotende overhandschoenen). we hebben natuurlijk samen de kleur en set uitgekozen maar het moet gezegd worden, de jongens van scarabee hebben smaak. de logos zijn er prachtig opgezet, stylish en niet schreeuwerig. Ik hou ervan. Wat er ook gebeurt, aan de spullen kan het niet liggen.

Dan het tweede deel. Wat neem ik mee qua eten. Stiekem hoop ik natuurlijk gewoon op iedere post een sushi bar te vinden. Er zijn op een aantal posten noodles heb ik gelezen maar laat ik het lot niet tarten en zorgen dat ik genoeg bij me heb.

Dus repen, de. cliffbars vind ik erg lekker en zijn zeer voedzaam (15 stuks). imageGu gelletjes , uiteraard de espresso love. Een aantal zakjes ors voor wat extra zouten en als sportdrank de gu tabletten. Weegt niets, makkelijk en lekker. Wat extra energie tabletten voor de andere smaak van herbalife. En dan nog wat gums van GU  in 2 smaken.  Er zijn om de 10 a 15 km posten met soms een uitschieter naar 20 km. Dit moet dus wel genoeg zijn Qua eten.  Ook kan ik op 80 km een tas achter laten dus ik hoef niet alles tegelijk mee te nemen. Verhongeren zal ik niet, en qua kleding is het ook op en top. Nu de rest nog.

 

This entry was posted in UTMF 2014. Bookmark the permalink.

2 Responses to Je gaat lopen en neemt mee….

  1. Peter says:

    Martine,

    Heel veel succes en plezier aan de andere zijde van de wereld.

    Groeten uit het bloedhete MALI, Peter

  2. Tiny says:

    Veel succes en plezier gewenst!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.