Spring maar achterop bij mij~~~~achterop mijn fiets~~~~

Zoals ik had aangekondigd zou deze week het meer serieuze trainen beginnen.
Een van die dingen is meer op de mountainbike zitten. Aangezien we met Team BART als training op 31 maart de ronde Van Vlaanderen gaan fietsen (130 km) moet dat ook wel anders overleef ik de Vlaamse collen niet.
Dus had ik gisteren met Paula (Girlzonamission) een fietsdagje. Via Rotterdam, Ablasserdam, Kinderdijk richting Schoonhoven en weer terug via de andere kant van de rivier. Tussendoor koffie met appelgebak en lekker bijkletsen. Het leverde 78 km fietsen op.
Vandaag moest ik voor het werk in Doorn zijn. Dus had ik een constructie bedacht. Collega Maggie kwam naar mij op de fiets. Samen in uniform naar Doorn met mijn auto. Mijn fiets achterop. Na het werk omkleden, ik met de fiets terug naar Rotterdam en zij met mijn auto naar Rotterdam.

Fiets op de mooiste auto die er is

Ik had de route uitgezet via knooppunten en in mijn Garmin Edge 800 gezet. Leuk om dit speeltje nu echt uit te gaan proberen. (verslag volgt nog ergens)  Voor de zekerheid toch ook nog een papiertje met de nummers in mijn rugzak voor het geval dat. Maar dat was niet nodig. De Garmin wees me de weg. Daar waar het mis ging was het mijn eigen schuld. Ik had met intekenen niet goed gekeken waar ik de Lek over kon. En dus moest ik nog wel een stuk omrijden.
Via een leuke route reed ik uiteindelijk 96,2 km ipv de van te voren bedachte 83 km. Dit gaat een constructie worden die ik vaker ga doen als ik voor defensie ergens moet zijn.
Vooral het zelf je route maken en die fietsen spreekt me erg aan. Volgende defensie momenten zijn in Utrecht en Oirschot. Vooral Oirschot moet wel een leuke route zijn.

Stilte

This entry was posted in Trainingen 2012/13 and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Spring maar achterop bij mij~~~~achterop mijn fiets~~~~

  1. wisken says:

    Op 31 maart de Ronde van Vlaanderen?! Dat is super. Hopelijk zie ik je dan eens. Ik ga die ook fietsen!

  2. runtodre says:

    @wisken; zou leuk zijn!!

  3. RunningHans says:

    dat moet een opel zijn….. staat je goed dat pakkie ;-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>