Na herstel weer tijd om te trainen

Het is nu precies een maand geleden dat ik de UTMF liep. Ik had mijzelf voorgenomen om een maand rust te nemen om goed te herstellen. NIet dat ik niets gedaan heb afgelopen imagemaand, maar met lage intensiteit. Grappig is dat je imagezelf denkt dat je bijna niets doet, maar stiekem doe je toch genoeg omdat het nu eenmaal vanzelf gaat. Kort stukje rennen, weer eens fietsen, paar dagen in de bergen, tmpt training en zo blijf je toch bewegen.
Pijntjes zijn er minimaal, hetgeen ik het meest last van gehad heb zijn mijn voeten. Een beurs gevoel onder beide voeten en een blaar die op mijn hiel zat. Die is al lang dicht maar blijft een gevoelige plek.
Dus tijd om weer echt wat te gaan doen, tenslotte staat er nog een Eigertrail op het programma.  
Dus vanaf deze week ga ik weer wat km’s lopen, meer op de fiets zitten en weer de sportschool in. De aftrap begint dinsdag met de tweedaagse militaire prestatietocht. Of misschien wel dit weekend. Gisteren een 13
imagekm weilanden trail gelopen. Ik probeer een rondje te maken waar ik door weilanden en over hekken moet. Het doel is een rondje van 20 km. Vandaag heb ik sinds meer dan een half jaar weer op de mtb gezeten. Een bezoek aan Scarabee gecombineerd met een mtb route van 43 km. Een leuk rondje, ondanks wat asfalt stukken veel single tracks.
Dat het maar een mooie zomer mag worden!

This entry was posted in Trainingen 2014/15. Bookmark the permalink.

One Response to Na herstel weer tijd om te trainen

  1. Erik Tolhoek says:

    Ik heb nog een startbewijs ter overname voor de halve van Renesse op zondag 01-06-2014.
    Zie ook mijn facebook pagina.
    Gr: erik.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>