Weekendje Sallandse heuvelrug – Sallandtrail

Zaterdag is de tweede editie van de prachtige Sallandtrail. Een mooie en perfect georganiseerde trail bij de Sallandse Heuvelrug. Hier lees je het verslag en zie je de foto’s van verleden jaar.
salland21Het stond al een tijdje in mijn agenda. Ik zou de 50 km lopen.
Dat zit er helaas niet in. Maar gelukkig kun je in dat gebied wel fietsen, er liggen veel mtb routes en gewone fietsroutes.
Samen met de jongens van BART logeer ik in het sportherberg De Wilgenweard. Dat ligt welgeteld 1,5 km van de start vandaan.
Verder is het ingericht voor sporters en kun je vandaar uit alle kanten op, zowel rennend als fietsend. En niet geheel onbelangrijk, het is goed betaalbaar.
Mocht je nog een slaapplek zoeken zou ik zeker even hier kijken.
25 km rennen gaat ook niet lukken met de knie. Maar ik wil een combinatie maken van wandelen en rennen. Hoe lang ik erover doe boeit me niet. Het enige belangrijke is dat de bordjes er nog hangen zodat ik de route weet.
10 km rennen lukt wel, afgelopen week heb ik 8.5 km gelopen. Maar ik wil niet forceren en daarom lijkt dat mij een prima combinatie. Loop ik een prachtige route en kan ik erna lekker fietsen op de nieuwe mtb, maar daarover later meer.
Ik heb er zin in, een weekend buiten en gezellig met mijn jongens!

This entry was posted in Voorbeschouwingen Wedstrijden and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Weekendje Sallandse heuvelrug – Sallandtrail

 1. Jan says:

  Ik ben al weer iets optimistischer over m’n eigen knie, hoop dat ik je niet hoef in te halen, gewoon lekker genieten en dan maakt die voorspelde regen ook niet meer uit.

 2. agnes says:

  Veel plezier!

 3. BertusBoco says:

  Houden jullie daar nog één biertje voor mij apart?
  Misschien kom ik nog even aan wippen…;-)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.