Een week later, still dreaming

Het is back to reality. Ik ben weer in de grote stad die Rotterdam heet, weer aan het werk en alles lijkt wel weer zo zijn gang te gaan.
Maar nog steeds zit mijn hoofd vol van alles. Er komen beelden omhoog die ik me plots herinner van Tasmanie. Iedere dag spreekt iemand me wel aan op de race, hoe gaaf het was om ook vanuit NL te volgen.
Het is mooi om te zien dat adventure racen een stukje bekender is geworden doordat wij meegedaan hebben aan het wk.
Verder eet ik mij het ongans. 10 boterhammen voordat het 10 uur in de morgen is, is best veel. Ik ben een paar kilo lichter en mijn lijf is druk bezig om dat weer aan te vullen.
De blaren onder mijn voeten zijn bijna genezen en ik loop weer normaal.
Maandag was ik bij de sportfysio (om even bij te kletsen) en die heeft me gelijk gemasseerd, Verbaasd dat alles zo soepel was.
Slapen is ook iets wat even aagevuld moet worden. Zodra ik op de bank zit val ik in slaap. Ik geef overal maar aan toe, best lekker zo lui zijn.
En sporten?
Gek genoeg had ik donderdag serieus zin om een stukje te gaan rennen, vlak en op asfalt.
Maar ik ben fiks verkouden geworden, natuurlijk niet zo heel gek. Dus luier ik maar even verder. Sliep ik meer dan de klok rond vannacht en het lopen komt wel.
En nu? Een zwart gat?
Vooralsnog heb ik nog niet zo heel veel zin om wilde plannen te maken.
Een groot dilemma is het WK 2012, die is nu officieel in Frankrijk.
Dicht bij, dus een stuk goedkoper en een mooi gebied. Verder hebben wij grote kans om bij de 65 teams die mee mogen doen terecht te komen omdat we een wk gefinished hebben.
Maar we zouden in 2012 een sabbatical nemen qua AR. Om in 2013 ergens in Zuid of Midden Amerika weer mee te mogen doen aan een WK.
Een lekker loopjaar lijkt me ook heerlijk, iets minder trainen en doen waar ik zin in heb zonder druk.  Ach, we zien het wel. Eerst nog even lekker luieren en lopen wanneer mijn lijf zegt dat het weer zin heeft.
Hieronder nog een prachtig kort filmpje van wat we gedaan hebben…god wat is het toch mooi!

1 thought on “Een week later, still dreaming

  1. Raar eigenlijk hoe snel het alweer ‘gewoon’ is allemaal, dus heerlijk nog ff relaxen en teurg denken. Is idd lastige keus, je weet nu hoe het is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.