Georganiseerd je looptas inpakken – het kan met de packing tubes

Ik ben redelijk georganiseerd maar een koffer georganiseerd houden is niet mijn sterkste kant. Het gaat netjes ingepakt de koffer in (wat Jeanet vaak opvouwt omdat die het netter doet dan ik) en na een paar dagen is het een zooitje.
Laat ik als voorbeeld een stage race nemen.
Ik neem vaak van die linnen zakjes om bv ondergoed en sokken in te doen. Dat scheelt alweer veel losse dingen in je tas. Maar bv loopshirtjes en broekjes gaan op een stapeltje en dat stapeltje is na 1 dag zoeken in mijn tas al een rommel. Omdat ik dat bepaalde shirt niet kan vinden.
Nu kwam ik op internet de packing tubes tegen. Setjes die in drie maten geleverd worden (je kunt ze overigens ook los kopen) .
Dat biedt perspectief voor een geordende tas! Ik hou van tasjes waar je alles netjes in op kunt bergen.

Ietwat te laat voor de stage race maar ik ben deze week druk met tassen inpakken voor uitzending. En ook daar heb ik verschillende pakketjes . Fietsspullen, loopspullen, sokken, militaire tenues, burgerkleding enzovoorts. En dat voor 11 weken.
Dus nu heb sportkleding gesorteerd en in de packing tubes gedaan en doordat er gaas bovenop zit kun je zo zien wat erin zit. Ze passen makkelijk overal tussen in je tas als je niet veel ruimte hebt . En vooral alles blijft netjes overzichtelijk.
Wij zullen ws wel 2 weken uit onze tas leven en ook daarom is het erg fijn als je tas georganiseerd is.
Het neemt ook minder ruimte in dan normaal omdat je efficienter inpakt.
Bovendien ook nog eens handig als kussen mocht je ze bv in je rugzak gebruiken.
Voor 23 euro heb je een georganiseerd sporttas, ik hou ervan! Overigens zie je regelmatig een aanbieding op de site. 10 % korting op je eerste bestelling, de moeite waard om in de gaten te houden. Scheelt toch weer 2,30 euro.
Je kunt ze overigens hier bestellen. En in 5 kleuren verkrijgbaar.
Ook handig als je je wedstrijdsetje netjes opgevouwen en apart wilt houden.

Een andere ding zijn al die kabels en opladers waar ik gek van word.
Ook daar heeft Sunflake verschillende tassen voor – kabel organizers.

Ik had er al een van Thule (die ik overigens heel veel gebruik)
Maar voor uitzending sleep je zo veel mee dat twee tasjes wel makkelijk zijn.
Er zijn verschillende versies in verschillende prijzen.

Ik heb de tas de Luxe, er past enorm veel in. Veel ruimte voor snoeren maar ook ritsjes waar je dingetjes achter kunt doen en ook opladers passen er in.

Ik zag dat ze ook schoenentassen hebben, ook al zo handig. Eigenlijk zijn al die opbergzaken handig als je reist. Maar ja, je kunt ook niet alles aanschaffen.
Vooralsnog ga ik georganiseerd op reis qua sportspullen en snoeren!

2 thoughts on “Georganiseerd je looptas inpakken – het kan met de packing tubes

  1. Goeie tip, thanks. Ik zie bij toeval dat als je hetzelfde besteld via bol.com (geleverd door Sunflake) het goedkoper is, want geen verzendkosten! Scheelt ook weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.