De ECCO biom Ultra schoen

Binnenkort lanceert ECCO de meest geavanceerde multi-terrein schoen van ECCO tot nu toe. De BIOM ULTRA, ontworpen om de natuur te verkennen, is een allround adventure en trail hardloopschoen. De BIOM ULTRA, compleet met een innoverende, multi-terrein zoolfunctie, biedt tractie op vrijwel elk denkbare ondergrond; van rotsen, over modder, tot oneffen toendra.
“De BIOM ULTRA is onze meest veelzijdige BIOM sportschoen ooit. Het is een ademende en lichte schoen die genoeg steun biedt voor elk outdoor avontuur.” ‐ Andrzej ‘Bartie’ Bikowski, Lead Designer Performance, ECCO
Het baanbrekende zoolontwerp combineert twee speciale prestatiezones: grotere noppen voor meer contact met de grond en tractie, en speciale groeven voor wendbaarheid en een betere grip. Het bovenwerk, extreem dun en flexibel, is vederlicht en ademend. Dankzij de pasvorm die als gegoten zit en de anatomische constructie.
Net als alle andere schoenen uit de state-of-the-art BIOM-collectie is de BIOM ULTRA gebaseerd op de principes van BIOM NATURAL MOTION met een constructie die voortkomt uit de expertise die ECCO via de ontwikkeling van het assortiment BIOM-hardloopschoenen heeft opgedaan. De BIOM ULTRA brengt outdoor avonturiers NATURAL MOTION voor sneller en lichter wandelen en trailrunning.
De schoen is Licht (320 gram, heren maat 41)
hieronder een filmpje. Ziet er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.